جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
راهکارش چیه باید چیکار کنم تجربه ای دارید بگید زندگیم مختل شده اصلا خواب ندارم
رادین امامیسلام وقتتون بخیر بهتره برید پیش پزشک متخصص اینجوری خیالتون راحت تره و زودتر درمان میشید
پاسخ
🎬 بیتاسلام عزیزم، منم یه مدتی تجربه مشابه داشتم و واقعاً خوابم مختل شده بود. راستش برای من کمککننده بود که: سر و بالش رو کمی بالا بردم تا نفس کشیدن راحتتر باشه. قبل از خواب از نوشیدنیهای سنگین و غذای چرب پرهیز کردم و کمی قدم زدم تا بدنم آرام بشه. محیط خواب خنک و تهویه مناسب داشته باشه. اگه استرس یا اضطراب باعث میشه بیشتر بیدار بشم، چند دقیقه تنفس عمیق یا مدیتیشن کوتاه قبل از خواب کمککنه. اگه تنگی نفس ادامه داشت یا شدید بود، یا همراه با درد قفسه سینه یا تپش شدید بود، حتماً باید به پزشک مراجعه کنید چون ممکنه دلیل پزشکی جدی داشته باشه.
پاسخ
سوگل عزیزیباید بری کلینیک خواب . ممکنه مشکل اپنه داشته باشی
پاسخ
sepide 🐞اگه شب چند بار بیدار میشی و تنگی نفس داری، ممکنه آپنه خواب یا مشکل تنفسی باشه. بهتره پزشک خواب یا متخصص گوش و حلق و بینی مثلا دکتر بابک ساعدی مراجعه کنی، چون درمان ساده ولی مهمه تا خواب و سلامتت خراب نشه.
پاسخ
پروانه ترک زبانشاید آپنه خواب شدید باشه باید یا بری مغز و اعصاب یا از این کلینیکای خواب
پاسخ
پریل 🤍 وثوقیاین حالت طبیعی نیست. میتونه از آپنه خواب، رفلاکس شدید، اضطراب یا مشکل قلبی/ریوی باشه. اولین قدم اینه که بیخیال نشی و بری دکتر؛ مخصوصاً اگه هر شب تکرار میشه و خوابتو مختل کرده.
پاسخ