Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
زهرا حمیدی نسب
چجوری خروپفمو کمتر کنم؟

اظهار نظر

«بچه‌ها کسی هست خروپفش شب‌ها بقیه رو از خواب بیدار کنه؟ 😅 من خودم تا وقتی فیلم نگرفتن باورم نمی‌شد این صدای موتور از خودمه جدی می‌پرسم، کسی تجربه داشته چجوری کمترش کرده؟

SamiraaaSamiraaa 2025

آره این خروپف خیلیا رو رسما دشمن خودشون میکنه 😅 گاهی با عوض کردن حالت خواب، کم کردن وزن یا باز نگه‌ داشتن بینی خیلی بهتر میشه. اگه خیلی شدید باشه، بهتره دکتر گوش‌ و حلق‌ و بینی ببینه شاید مشکل از بینی یا گلو باشه.

پاسخ

46 روز پیش
18:21
sepidesepide 🐞

خوابیدن به پهلو، کاهش وزن، دوری از الکل قبل خواب، استفاده از بالش مناسب معمولا جوابه بعضیا هم با اسپلینت یا دستگاه دهانی مخصوص خروپف‌شون کمتر شده. امتحان کن ببین کدوم برات جواب می‌ده.

پاسخ

45 روز پیش
03:34
SaminSamin 2000

منم خروپفم بد بود و اطرافیان شاکی بودن. چند تا چیز کمکم کرد مثل اینکه به پهلو بخوابم، قبل خواب غذای سنگین نخورم، اگه بینیت کیپه حتما شستشو بدم و اضافه وزن هم خیلی تاثیر داره. اگه خیلی شدیده و نفس قطع میشه، یه بار دکتر گوش و حلق و بینی برو چون گاهی از بینی یا لوزه ست.

پاسخ

45 روز پیش
07:43
پریل 🤍پریل 🤍 وثوقی

اگه خفیفه به پهلو خوابیدن، کم کردن وزن (اگه اضافه وزن هست)، نخوردن شام سنگین و دیر وقت و ترک سیگار مفیده اما ولی اگه با وقفه نفس، خفگی، خستگی روزانه همراهه، فقط با اینا حل نمیشه و باید بررسی پزشکی بشه.

پاسخ

33 روز پیش
11:18
مبینامبینا ولایت محمدی

برو دکتر شاید لوزه داری و اگر گفت نه بعدش ببین مشکل بینی یا زاویه بالشتت باشه

پاسخ

33 روز پیش
11:50