تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
vina rahbar
بعد از بدنسازی زانوم دردر شدیدی گرفته!!!

اظهار نظر

دیروز که رفتم باشگاه مربیم وزنه رو سنگین کرد بعد از اون زانوم خیلی درد شدیدی گرفته اصلا نمیتونم تکونش بدم طبیعیه؟؟؟؟ چیکار کنم ؟؟

سحر رفیعیسحر رفیعی 🌙

عزیزم این‌جوری که می‌گی طبیعی نیست که اصلا نتونی تکونش بدی. منم یه بار تو باشگاه زانوم گیر کرد و چند روز درد داشتم، ولی وقتی درد خیلی شدیده. معمولا باید یه متخصص زانو ببینه که مطمئن شی آسیب نباشه.من بهت دکتر میربلوک رو پیشنهاد میکنم.

پاسخ

15 روز پیش
11:38
مهنامهنا پاک‌سرشت

من خودم یبار افتادم و مچ دستم شکست چن تا بیمارستان رفتم همشون گفتن باید جراحی کنی ولی میدونستم نیاز به جراحی نداره و منم اصلا برا ی شکستگی جراحی نمیکنم اخرش یکی از دوستام بهم گفت برو پیش دکتر مقتدائی دکتر خوبیه منم رفتم و بعد از عکس های مختلفی ک از دستم گرفت و تشخیص داد گچ گرفت و گفت باید 8 تا 12 هفته تو گچ باشه چون این قسمت دیر خوب میشه الان چن ماهه ک گچشو باز کردم اصلا مشکلی ندارم و راحت ورزش هم میکنم

پاسخ

8 روز پیش
10:45
هدیههدیه پیمبری

نه اصلا طبیعی نیست حتما پیگیرش باش بذو دکتر

پاسخ

8 روز پیش
12:33
مهریمهری نادرمیر

من توی بدنسازی رباط صلیبی زانوم آسیب دید تحت نظر دکتر رضا شیروانی بختیاری درمان شدم واقعا با تجربه و خوبن

پاسخ

1 روز پیش
10:25
qqqqqq محمد صالح

بهتره بری پیش ی متخصص خوب ارتوپد من خودم برای مشکلات زانوم رفتم پیش دکتر مهدی مقتدائی و خیلی ازش راضیم

پاسخ

1 روز پیش
10:30
کیانا افشارکیانا افشار 🦋

حتما حتما برید دکتر من زانومو پیشه دکتر بهزاد حنفی زاده عمل کردم فوق تخصص زانو هستن اسیب ورزشی رو هم درمان میکنن بنظرم بهترین دکتر زانو هستن ایشون

پاسخ

1 روز پیش
11:24