جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
من شغلم جوریه که خیلی پشت میز میشینم و اوکی بودم اما یه هفته ای میشه که کمر درد خیلی شدید گرفتم میتونه برا این باشه ؟؟ راهنماییم میکنید دوستان!!
آزاد 5عهههه ببین اصلا سهل انگاری نکن و سریع برو عکس بگیر و برو پیش یه دکتر خوب چون ممکنه دیسک کمر داشته باشی اگه دکتر خوبی نمیشناسی حتما برو پیش دکتر مرتضی اشرافی چون واقعا بهترین جراح مغز و و اعصاب در تهران هست و همه ازش تعریف میکنن
پاسخ
helen shariatiاره عزیزم به نظرم حتما برو پیش یه متخصص کسی که ماهر و تجربش بالا باشه من خودم پدرم رو برای درمان دیسک کمر پیش دکتر حبیب رشادی بردمو الان واقعا بهتر شده
پاسخ
Helma Foroughiعزیزم منم یه مدت سر کار زیاد مینشستم همینجوری کمرم گرفت خیلی وقتا درد شدید یههو از نشستن طولانی و بد نشستن و ضعف عضلات کمر و شکم میاد. معمولا اینا کمک میکنه: ▪️ هر ۳۰–۴۰ دقیقه یه بار بلند شو و راه برو ▪️ یه بالش کوچیک پشت کمرت بذار ▪️ کمپرس گرم بذار، خیلی آروم میکنه ▪️ کشش کمر و همسترینگ خیلی موثره اگه دردت چند روزه خوب نشده یا به پا تیر میکشه، بهتره یه متخصص ببینه که خیالت راحت باشه. پیشنهاد میکنم به دکتر میر بلوک مراجعه کنی
پاسخ
هدیه البرزیمنم درد داشتم رفتم پیش سید محمد جواد مرتضوی خیلی خوب شدم بدون عمل درد ندارم و تحت نظرشم
پاسخ