تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
🎵 ژینا
کسی دیسک کمر داشته؟ راهکار خوب چی بود؟

اظهار نظر

من مدتیه کمرم خیلی درد می‌کنه، دکتر گفت دیسک کمر دارم راستش از عمل می‌ترسم، ولی هر روز درد بیشتر میشه و واقعا خسته شدم. کسی تجربه‌شو داشته؟ ورزش خاص، فیزیوتراپی، یا درمان دیگه‌ای که واقعاً جواب داده؟ اگه دکتر خوب تو تهران می‌شناسین که تو دیسک کمر حرفه‌ای باشه هم معرفی کنین واقعا خسته شدم و هر کمکی یا تجربه‌ای که داشتین خیلی بهم کمک می‌کنه

🧿🧿 آیدا

سلام عزیزم دکتر محمد زارعی وقعا توی کارش عالیه من عموم و حتی یکی از دوستامون با ایشون عمل کردیم واقعا حرفه ایه

پاسخ

15 روز پیش
12:33
آزادآزاد 5

سلام ژینا جون خسته نباشی پدرم 3 سال پیش دیسک کمر داشت و خیلی هم درد داشت تا اینکه یکی از اشناهاممون دکتر مرتضی اشرافی رو معرفی کرد و پدرم پیش دکتر اشرافی عمل کردن و تا الان هیچ دردی نداشتن و خیلی از عملش راضی بود

پاسخ

15 روز پیش
13:12
HelmaHelma Foroughi

مامان من دیسک کمر داشت پیش چند تا دکتر بردیمش همه میگفتن باید جراحی کنی مامان منم نمیخواست جراحی کنه اخرش بهمون دکترمیربلوک رو معرفی کردن که ایشون درمان بدون جراحی برای دیسک کمر انجام میدم بهشون مراجعه کردیم و واقعا مامان من بدون جراحی دیسکش خوب شد.

پاسخ

8 روز پیش
12:33
sanasana kordzadeh

پدر من برای دیسک کمر رفت پیشه دکتر پویا مشکدار اگه تهرانید خیلی دکتره خوبیه حتما برید پیشش

پاسخ

8 روز پیش
12:35
qqqqqq محمد صالح

خب راهکارش اینه ک بری پیش ی دکتر خوب و متخصص من شنیده دکتر محسن رضایی خیلی دکتر خوبیه و خیلیا ازش راضین

پاسخ

1 روز پیش
10:26
عسلعسل پویان

من تحت نظر دکتر محمد جواد دهقانی فیروزآبادی مشکل حاد دیسک کمرم حل شد جراحی بسته هم انجام دادن برام بدون درد و عوارض

پاسخ

1 روز پیش
10:47