جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام عزیزا کمرم مدتیه درد میکنه و دکتر PRP پیشنهاد داده. میخواستم بدونم کسی انجام داده؟ واقعا بهتر میشه یا فقط چند روزی آرومتره؟
sara kamaliمنم برای کمر درد همین مشکل رو داشتم، آخرش رفتم پیش دکتر میربلوک و کلی کمکم کرد. قبل از PRP هم کامل معاینم کرد و گفت اصلا لازم هست یا نه. پیشنهاد میکنم تو هم یه بار بری پیشش ببینه مشکلت دقیقا از چیه.
پاسخ
☀️ Sabaعزیزم من PRP برای کمر انجام دادم و میتونم تجربه خودمو بگم. من پیش دکتر محمد واحدیان انجام دادم. راستش همون روزهای اول فقط یه کم دردش کمتر شد، ولی اثر اصلیش بعد چند هفته خودشو نشون داد. کامل معجزه نکرد، ولی واقعاً درد مزمنم خیلی بهتر شد و دورههای درد شدیدم کمتر شد. اگه دکترت تشخیص داده برات مناسبه، ارزش امتحانکردن داره، فقط انتظار نتیجه فوری نداشته باش
پاسخ
noura parsaپی آر پی برای کمر کمک میکنه درد کاهش پیدا کنه و التهاب کمتر بشه، ولی اثرش کمکم مشخص میشه و موقتی نیست. داداش منم پی آر پی کمر رو پیش دکتر مهران مرادی انجام داده و خیلی تاثیر خوبی داشته.
پاسخ
Helma Foroughiعزیزم من PRP برای کمر پیش دکتر میربلوک انجام دادم، راستش برای من چند روز اول فقط یه مقدار سبک تر شد ولی بعد یکی دو هفته بهتر شدن واقعی رو حس کردم. البته تاثیرش برای هرکسی فرق میکنه، بستگی داره مشکل از عضله باشه، دیسک باشه یا التهاب.
پاسخ