تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
Setayesh ✨ ✝️
ساعت خوابم خیلی زیاد و عجیب شده

اظهار نظر

بچه ها من قبلا از اینا بودم که کلا ۴ ساعت میخوابیدم و خیلی سرحال بودم ولی الان چند وقته خوابم ۹ ۱۰ ساعت شده و تازه بعدشم خسته ام هنوز. بعد دیروز یکم گریه کردم خیلی ناراحت بودم یهو بیدار شدم دیدم خوابم برده بود یا نمیدونم بیهوش شده بودم خیلی عجیب بود برام. کسی تجربه مشابه داره؟

HUHU Shina

اره من هم یه مدت خوابم خیلی زیاد شده بود و حتی بعد از ۹–۱۰ ساعت باز هم خسته بودم. گاهی حس می‌کردم وسط روز بدون دلیل خوابم می‌بره یا حالم عجیبه، مثل بیهوشی کوتاه. دکتر بهم گفت ممکنه مربوط به استرس، کم‌خونی، مشکلات تیروئید یا تغییرات هورمونی باشه و آزمایش دادن و بررسی دقیق خیلی مهمه. من با رعایت رژیم غذایی درست، ورزش سبک و مراجعه به پزشک تونستم کم‌کم شرایطمو بهتر کنم. حتماً به یه متخصص مراجعه کن تا دلیل اصلی مشخص بشه، چون این تغییر ناگهانی خواب مهمه.

پاسخ

8 روز پیش
11:39
kimiakimia darabi

خیلی چیزا می‌تونه باعث تغییر خواب و احساس خستگی بشه. ممکنه فشارهای روحی یا استرس‌های روزمره روی کیفیت خوابت تاثیر بذاره. گریه هم که باعث خالی شدن انرژی میشه. شاید بدنت به استراحت بیشتری نیاز داره یا اینکه چیزهایی مثل اضطراب و نگرانی روی خواب تأثیر گذاشته. سعی کن بیشتر به خودت استراحت بدی و اگه حالت ادامه داشت، مشاوره با پزشک می‌تونه کمکت کنه. امیدوارم زود بهتر بشی!

پاسخ

8 روز پیش
11:47
زحلزحل 🪐

سلام ستایش عزیزم 🌸 من خودم یه مدتی همین حس رو داشتم، خوابم خیلی زیاد شده بود و حتی بعد از ۹–۱۰ ساعت هنوز خسته بودم. تجربه‌ام این بود که این می‌تونه ناشی از استرس، تغییر هورمون‌ها یا حتی کم‌کاری تیروئید باشه و گاهی باعث تغییر خلق و احساس غم هم می‌شه

پاسخ

8 روز پیش
11:51
یاسمینیاسمین 🌸

من همیشه همینقدر میخوابم 😂🤣😂😂 فکر نمیکردم باید دنبال راه حل براش باشم فکر میکردم با خرس قطبی نسبتی دارم خخخ🤣🤣

پاسخ

7 روز پیش
20:24