جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام دیروز یه دفعه احساس کردم سرم گیج میره و نمیتونم نفس بکشم، فکر کردم سکتهست 😭 رفتم اورژانس گفتن شاید پانیکاتک بوده. کسی تجربه داشته؟ برای اعصابه؟ خیلی ترسیدم، میترسم دوباره تکرار شه…
meloria 50سلام عزیزم من خودم تجربه حمله پانیک داشتم و اولش خیلی ترسیدم، درست مثل تو . تجربهام این بود که این حالتها واقعاً ترسناک ولی معمولا خطرناک نیستن و با کنترل تنفس و آرام کردن بدن میشه شدتشون رو کم کرد.
پاسخ
ژیلا اسماعیلیباید بری دکتر. من یکی از دوستام پانیک اتک بهش دست میده هم دکتر اعصاب میره هم روانشناس.
@32پاسخ
روهانا 🤍🤍🤍🤍آره عزیزم واقعا اذیت کنندست و آدم حس میکنه داره نفسش بند میاد واقعا تجربه ی بدی بود برام ولی با گذشت زمان و مراجعه به روانشناس واقعا بهتر شدم
پاسخ
ارسلان جعفریطبیعیه که آدم از اولین حمله بترسه، چون حسش واقعا شدید و عجیب میاد. معمولاً با آموزش و مدیریت درست قابل کنترل میشه و دوباره کمتر پیش میاد. بهتره از روانپزشک مشاوره بگیری دکتر علیرضا جباری رو پیشنهاد میکنم بهت
پاسخ
شادی مرادینژاداره من طولانی مدت تجربه شو داشتم به دکتر مراجعه کردم الان خیلی بهترم اگه تهرانی میتونی بری پیش دکتر ذاکری من جواب گرفتم از ایشون
پاسخ