تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
پریسا محمدی
اضطراب و استرس شدید، کسی تجربه داره؟

اظهار نظر

سلام بچه‌ها، مدتیه اضطراب زیادی دارم و همراهش علائم جسمی هم حس می‌کنم، مثل تپش قلب، سردرد و گرفتگی عضلات. خیلی اذیتم می‌کنه و نمی‌دونم طبیعی‌ه یا باید دنبال درمان خاص باشم. کسی تجربه مشابه داشته؟ چه کارهایی واقعا کمک کرده تا استرس و علائم جسمی کمتر بشه؟

نیلوفرنیلوفر صبوری

آره عزیزم، منم یه دوره همچین حالتی داشتم، تپش قلب و سردرد و درد عضله همراش بود و آخرش معلوم شد بیشترش از اضطرابه 😔 بد نیست اول یه دکتر عمومی بری که مطمئن شی مشکل قلبی یا جسمی خاصی نیست، بعدش حتماً پیش روان‌پزشک یا روان‌شناس برو، هم صحبت و مشاوره خیلی کمک می‌کنه، هم اگه لازم باشه برات دارو می‌ذاره. تو خونه هم نفس عمیق، پیاده‌روی و کم‌کردن قهوه و فکرکردن قبل از خواب واقعاً بدنت رو آروم‌تر می‌کنه

پاسخ

8 روز پیش
12:43
ژیلاژیلا اسماعیلی

به نظرم برو پیش روانشناس یا روانپزشک اگر علائم جسمی هم داری پشت گوش نندازی بهتره

پاسخ

6 روز پیش
09:57
روهاناروهانا 🤍🤍🤍🤍

آره عزیزم من خودمم خیلی استرس و اضطراب شدیدی داشتم بعد برای درمانش پیش روانشناس رفتم و الان خیلی راحت تر میتونم خودمو کنترل کنم اگه نمیشناسی من بهت دکتر زهرا امام و معرفی میکنم واقعا عالی هستن

پاسخ

1 روز پیش
10:32
نسیمنسیم پورعبدی

توی این وضعیت همه اینطوری ان اگر خیلی شدید شده برو دکتر دارو میده فلوکسیتین زندگی شاد میشه برات اصلا

پاسخ

1 روز پیش
11:12
هانیههانیه پاکدل

حتما به روانپزشک مراجعه کن منم اینحجو.ری بودم خداروشکر کاملا درمان شدم دکتر ذاکری مراجعه کردم جواب گرفتم اگه تهرانی برو پیشش به نظرم

پاسخ

1 روز پیش
11:25
ارسلانارسلان جعفری

آره خیلی‌ها اینجور علائم رو با استرس تجربه می‌کنن، اما وقتی طولانی بشه بهتره بی‌خیال نشی. یه جلسه با دکتر علیرضا جباری روانپزشک می‌تونه خیلی کمک کنه بفهمی ریشه‌اش چیه و چطور کنترلش کنی.

پاسخ

1 روز پیش
11:59