جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام. من کبد چرب دارم و خیلی نگرانم. میخوام رژیم بگیرم. بنظرتون چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟ و بهتره رژیم چجوری باشه؟
🚴♂️ آواسلام عزیزم من خودم مدتی کبد چرب داشتم و تجربهام نشون داد که رژیم غذایی سالم و متعادل واقعاً تاثیر زیادی داره . با تغییر سبک غذا خوردنم و حذف غذاهای چرب و شیرینیهای زیاد، کم کردن نشاستههای تصفیهشده و افزایش سبزیجات، میوه و پروتئین سالم، بعد چند ماه آزمایشها و چربی کبدم خیلی بهتر شد. همچنین ورزش سبک و منظم مثل پیادهروی یا شنا خیلی کمککنه. مهمه که صبور باشی، چون کبد چرب با زمان و استمرار سبک زندگی سالم بهبود پیدا میکنه
پاسخ
بنفشه رضوانفرببین رژیم خیلی تاثیر داره برای کبد چرب حتما تحت نظر دکتر رژیم بگیر چون پیشنهاد زیاد میشه بهت ولی خطرناکه و معدت هم خراب میشه
پاسخ
شقایق میرزاییبنظرم یه برنامه غذایی برای خودت بچین ک متناسب باشه با وضعیتت و همچینین مشروبات الکلی نخور ک سمه برای کبدت
پاسخ
نیایش انتظامیرژیم سرسری نگیر حتما از یه متخصص رژیم بگیر ک نتیجه بگیری و درمان بشی
پاسخ
رادمان سروقدیمنم کبد چرب دارم و میفهمم نگرانیتو. دکتر به من گفت بیشترین تأثیر رو همین رژیم و سبک زندگی داره. من نون و برنج و شیرینی رو کمتر کردم، فستفود و نوشابه رو تقریباً حذف کردم و هر روز یه کم پیادهروی اضافه کردم، تو آزمایش بعدی آنزیمهام بهتر شد. بهنظرم حتماً یه رژیم از دکتر یا متخصص تغذیه بگیر، ولی خیالت راحت، اگه جدی بگیریش واقعاً میتونه اوضاع کبد رو بهتر کنه.
پاسخ
غزاله 1380منم یه مدت کبد چرب داشتم، دکتر بهم گفت بیشتر سمت غذاهای ساده برم: سبزیجات و سالاد، مرغ و ماهی کبابی، حبوبات گفت نون و برنج سفید و شیرینی و نوشابه رو کم کنم، به جاش نون سبوس دار و ماست کم چرب بخورم
پاسخ
یاسمین خسرویرژیم که موثره و باید بگیری. عرق کاسنی هم خیلی موثره اما باید کلا با برنامه پزشک پیش بری
سوگلپاسخ
میترا مجاهدرژیم مناسب میتونه کبد چرب بهبود بده البته بهتره کمچرب، پرپروتئین با سبزیجات و میوه باشه و کمتر قند و نشاسته هم مصرف بشه ورزش سبک هم کنارش داشته باش
پاسخ
عسل شماعیعالیه 90 درصد نتیجه میگیری روغن زیتون بخور
پاسخ
z_barbie _16دکتر تغذیه حتما برو
پاسخ
خاور فزونیهر شب یک قاشق خاکشیر بریز تو نصف استکان کاسنی تا صبح بعد ناشتا بخور
پاسخ
Melina 🌈 _Srخیلی تاثیر داره هم رژیم هم ورزش نجاتت میده
پاسخ