Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
Bahar Shadmani😍
رژیم غذایی برای کبد چرب

اظهار نظر

سلام. من کبد چرب دارم و خیلی نگرانم. میخوام رژیم بگیرم. بنظرتون چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟ و بهتره رژیم چجوری باشه؟

🚴‍♂️🚴‍♂️ آوا

سلام عزیزم من خودم مدتی کبد چرب داشتم و تجربه‌ام نشون داد که رژیم غذایی سالم و متعادل واقعاً تاثیر زیادی داره . با تغییر سبک غذا خوردنم و حذف غذاهای چرب و شیرینی‌های زیاد، کم کردن نشاسته‌های تصفیه‌شده و افزایش سبزیجات، میوه و پروتئین سالم، بعد چند ماه آزمایش‌ها و چربی کبدم خیلی بهتر شد. همچنین ورزش سبک و منظم مثل پیاده‌روی یا شنا خیلی کمک‌کنه. مهمه که صبور باشی، چون کبد چرب با زمان و استمرار سبک زندگی سالم بهبود پیدا می‌کنه

پاسخ

69 روز پیش
12:24
بنفشهبنفشه رضوان‌فر

ببین رژیم خیلی تاثیر داره برای کبد چرب حتما تحت نظر دکتر رژیم بگیر چون پیشنهاد زیاد میشه بهت ولی خطرناکه و معدت هم خراب میشه

پاسخ

62 روز پیش
12:29
شقایقشقایق میرزایی

بنظرم یه برنامه غذایی برای خودت بچین ک متناسب باشه با وضعیتت و همچینین مشروبات الکلی نخور ک سمه برای کبدت

پاسخ

55 روز پیش
10:50
نیایشنیایش انتظامی

رژیم سرسری نگیر حتما از یه متخصص رژیم بگیر ک نتیجه بگیری و درمان بشی

پاسخ

55 روز پیش
11:18
رادمانرادمان سروقدی

منم کبد چرب دارم و می‌فهمم نگرانی‌تو. دکتر به من گفت بیشترین تأثیر رو همین رژیم و سبک زندگی داره. من نون و برنج و شیرینی رو کمتر کردم، فست‌فود و نوشابه رو تقریباً حذف کردم و هر روز یه کم پیاده‌روی اضافه کردم، تو آزمایش بعدی آنزیم‌هام بهتر شد. به‌نظرم حتماً یه رژیم از دکتر یا متخصص تغذیه بگیر، ولی خیالت راحت، اگه جدی بگیریش واقعاً می‌تونه اوضاع کبد رو بهتر کنه.

پاسخ

55 روز پیش
12:03
غزالهغزاله 1380

منم یه مدت کبد چرب داشتم، دکتر بهم گفت بیشتر سمت غذاهای ساده برم: سبزیجات و سالاد، مرغ و ماهی کبابی، حبوبات گفت نون و برنج سفید و شیرینی و نوشابه رو کم کنم، به جاش نون سبوس‌ دار و ماست کم‌ چرب بخورم

پاسخ

55 روز پیش
12:20
یاسمینیاسمین خسروی

رژیم که موثره و باید بگیری. عرق کاسنی هم خیلی موثره اما باید کلا با برنامه پزشک پیش بری

سوگلسوگل
کاسنی؟ واقعا؟ من شنیدم کبد چرب به شیرینی ربط داره نه چربی

پاسخ

54 روز پیش
19:59
میترامیترا مجاهد

رژیم مناسب می‌تونه کبد چرب بهبود بده البته بهتره کم‌چرب، پرپروتئین با سبزیجات و میوه باشه و کمتر قند و نشاسته هم مصرف بشه ورزش سبک هم کنارش داشته باش

پاسخ

48 روز پیش
13:19
عسلعسل شماعی

عالیه 90 درصد نتیجه میگیری روغن زیتون بخور

پاسخ

48 روز پیش
15:00
z_barbiez_barbie _16

دکتر تغذیه حتما برو

پاسخ

47 روز پیش