جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
کسی تا حالا تجربشو داشته که باعث دفع نشدن مدفوع یا ادرار بشه؟ دیروز درد وحشتناکی داشتم رفتم بیمارستان مسکن زدن از همون روز سنگ اومد تو مثانه الانم از مثانه پایینتر اومده اما دفع نمیشه خیلی درد دارم فقط
آرمان غلام پورمن سنگ داشتم خیلی هم دردش بده میفهمم چی میگی برای منم دفع نمیشد رفتم آخرشم سنگ شکن برام انجام دادن پیش دکتر محسن بهمنی رفتم خیلی دکتر خوبیه خواستی یه سر برو پیشش
پاسخ
Yelda Shorakaمن بهت پیشنهاد میکنم هندوانه رو آبش رو بگیر روزی سه لیوان بخور و ا حتما کاکل ذرت رو بریز تو قوری با مقداری آب جوش بزار دم بکشه اینم سه بار در روز بعد دعام میکنی
پاسخ
آرمیدا سلیمی ✨بعضی وقتها سنگ کلیه وقتی مسیر ادرار رو تا حدی مسدود میکنه، باعث تکرر شدید، درد خیلی زیاد و حتی مشکلات ادراری میشه، ولی معمولا باعث یبوست یا دفع نشدن مدفوع نمیشه.خود درمانی نکن خودت اول برو پیش اورولوژ معاینه کنه من دکتر کیوان اقامحمدپور ئیشنهاد میدم رفتم پیشش راضی بودم
پاسخ
saina jahanbakhshیکی از همکارای من یه بار میگفت سنگش پایین اومده بود، مجبور شد اورژانس بره تا با سوند یا یه چیز دیگه تخلیه بشه پیش دکتر اقامحمدپور رفته بود. اگه درد شدید داری یعنی باید حتما بری دکتر
پاسخ
نیکتا 🤍 خضریسنگ کلیه واقعا بده منم داشتن خیلی اذیت شدم من خودم پیش دکتر حامد رجایی رفتم خیلیم دکتر خوبیه
پاسخ
Hila Darvishiاگه نمیتونی دفع کنی و درد شدیده، سریع باید دوباره به بیمارستان یا اورژانس بری. ممکنه سنگ مسیر ادراری رو بسته باشه و نیاز به درمان فوری داشته باشه.
پاسخ
fer feriبرو حتما پیش یه متخصص خطرناکه ها من دکتر خوب دکتر محسن بهمنی رو میشناسم
پاسخ