Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
حلما غلامیان
من چند وقته پهلوی سمت چپم خیلی درد میکنه ممکنه مشکل از کلیم باشه؟

اظهار نظر

یه دکتر خوب معرفی کنید بهم خیلی درد دارم به نظرتون سنگ کلیه است یعنی؟ یا مشکل دیگه ایه؟

آرمیدا سلیمیآرمیدا سلیمی

ممکنه از کلیه باشه، مخصوصا اگه دردش تیر می‌کشه به جلو یا همراه با سوزش ادرار یا حالت تهوعه. منم همچین دردی داشتم، آخر رفتم پیش دکتر کیوان آقامحمدپور، سونوگرافی نوشت و مشخص شد سنگ کوچیک دارم. بهتره بری چکاپ بدی حتما

پاسخ

75 روز پیش
14:32
sainasaina jahanbakhsh

اگه دردش تیز باشه ممکنه. من یه بار همینجوری شدم، پیش دکتر کیوان آقامحمدپور رفتم، سونو نوشت و مشخص شد یه سنگ کوچیک دارم. بهتره زود چکاپ بشی بدونی چیه

مرجانمرجان
واقعا دکتر خوبی هستن . منم پدرمو بردم پیششون

پاسخ

75 روز پیش
14:37
نیکروخنیکروخ آشتیانی

به نظرم حتما پیش دکتر برو اگه سنگ کلیه داشتی کمی کاکول ذرت دم کن بخور خیلی جوابه واسه دفع سنگ

پاسخ

68 روز پیش
10:46
🌼🌼 مانیا پاکزاد

اگه درد شدیدی داری ممکنه سنگ کلیه باشه، ولی باید پزشک بررسی کنه. دکتر بهروز فتاحی تجربه خوبی در درمان مشکلات کلیه داره. خواهر من سنگ کلیه داشت و دکتر فتاحی درمانش کرد

پاسخ

68 روز پیش
12:08
HilaHila Darvishi

ممکنه درد از سنگ کلیه باشه، ولی برای تشخیص دقیق باید دکتر ببینه. دکتر محمود پوربلاسی تجربه خوبی در درمان مشکلات کلیه داره و می‌تونه کمک کنه.

پاسخ

61 روز پیش
10:21
ژالهژاله خادمی

اره ولی میتونه مشکلات طهال و کیسه سفرا هم باشه

پاسخ

61 روز پیش
10:26
ferfer feri

برو پیش دکتر محسن بهمنی خیلی کارشون خوبه

پاسخ

61 روز پیش
10:35
غزاله 🌼🌻غزاله 🌼🌻 صفری

خیلی امکانش هست باید توسط پزشک معاینه بشی شاید عفونت کلیه دارید

پاسخ

61 روز پیش
11:49
🌷🌷 🌟Aramis 🌟

دکتر حامد رجایی هم خوبه خیلیم پیگیر هستش اصلا هم بهت استرس نمیده

پاسخ

61 روز پیش
12:20
آترینآترین بدخشانی

نه سنگ کلیه دردش خیلی عجیبه اصلا یه درد ساده نیست ممکنه عضلانی باشه ها

پاسخ

61 روز پیش
12:27
رایانرایان یونسی

سلام بله، ممکنه درد پهلوی سمت چپ از کلیه باشه یا دلایل دیگه‌ای هم داشته باشه، ولی چون درد ادامه داره بهتره سریع پیش یه متخصص بری تا بررسی کنه. من بهت پیشنهاد می‌کنم پیش دکتر بهروز فتاحی برو، مطمئن باش می‌تونه کمک کنه.

پاسخ

54 روز پیش
10:19
آذرا 💎آذرا 💎 حسینی

برای بررسی و درمان کلیه برو پیش دکتر بهوز فتاحی رفته بودم خیلی با تجربه و حرفه ای هست توی کار

پاسخ

54 روز پیش
10:44
پرواپروا قربانی

دکتر حامد رجایی خوبه خودمم پیشش رفتم واقعا دکتر پیگیری هستش

پاسخ

54 روز پیش
11:22
پویاپویا زندش

آره میتونه باشه حتما پیگیری کن

پاسخ

54 روز پیش
12:09
PONEPONE ☘️

درد پهلوی چپ می‌تونه از کلیه باشه، مخصوصا اگه تیر می‌کشه، حالت تهوع داری یا موقع ادرار سوزش داری. ولی همیشه هم سنگ کلیه نیست؛ ممکنه از عضله یا مشکلات گوارشی هم باشه. بهتره دکتر داخلی یا متخصص کلیه بری تا دقیق بررسی کنه.

پاسخ

46 روز پیش
00:07
روناکروناک 🐝

منم دقیقا اینجوری بودم ولی دردم خیلی شدید بود جوری ک گریه میکردم اصن قابل تحمل نبود دردش و سنگ کلیه داشتم

پاسخ

31 روز پیش
11:38