جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
یه دکتر خوب معرفی کنید بهم خیلی درد دارم به نظرتون سنگ کلیه است یعنی؟ یا مشکل دیگه ایه؟
آرمیدا سلیمی ✨ممکنه از کلیه باشه، مخصوصا اگه دردش تیر میکشه به جلو یا همراه با سوزش ادرار یا حالت تهوعه. منم همچین دردی داشتم، آخر رفتم پیش دکتر کیوان آقامحمدپور، سونوگرافی نوشت و مشخص شد سنگ کوچیک دارم. بهتره بری چکاپ بدی حتما
پاسخ
saina jahanbakhshاگه دردش تیز باشه ممکنه. من یه بار همینجوری شدم، پیش دکتر کیوان آقامحمدپور رفتم، سونو نوشت و مشخص شد یه سنگ کوچیک دارم. بهتره زود چکاپ بشی بدونی چیه
مرجانپاسخ
نیکروخ آشتیانیبه نظرم حتما پیش دکتر برو اگه سنگ کلیه داشتی کمی کاکول ذرت دم کن بخور خیلی جوابه واسه دفع سنگ
پاسخ
🌼 مانیا پاکزاداگه درد شدیدی داری ممکنه سنگ کلیه باشه، ولی باید پزشک بررسی کنه. دکتر بهروز فتاحی تجربه خوبی در درمان مشکلات کلیه داره. خواهر من سنگ کلیه داشت و دکتر فتاحی درمانش کرد
پاسخ
Hila Darvishiممکنه درد از سنگ کلیه باشه، ولی برای تشخیص دقیق باید دکتر ببینه. دکتر محمود پوربلاسی تجربه خوبی در درمان مشکلات کلیه داره و میتونه کمک کنه.
پاسخ
ژاله خادمیاره ولی میتونه مشکلات طهال و کیسه سفرا هم باشه
پاسخ
fer feriبرو پیش دکتر محسن بهمنی خیلی کارشون خوبه
پاسخ
غزاله 🌼🌻 صفریخیلی امکانش هست باید توسط پزشک معاینه بشی شاید عفونت کلیه دارید
پاسخ
🌷 🌟Aramis 🌟دکتر حامد رجایی هم خوبه خیلیم پیگیر هستش اصلا هم بهت استرس نمیده
پاسخ
آترین بدخشانینه سنگ کلیه دردش خیلی عجیبه اصلا یه درد ساده نیست ممکنه عضلانی باشه ها
پاسخ
رایان یونسیسلام بله، ممکنه درد پهلوی سمت چپ از کلیه باشه یا دلایل دیگهای هم داشته باشه، ولی چون درد ادامه داره بهتره سریع پیش یه متخصص بری تا بررسی کنه. من بهت پیشنهاد میکنم پیش دکتر بهروز فتاحی برو، مطمئن باش میتونه کمک کنه.
پاسخ
آذرا 💎 حسینیبرای بررسی و درمان کلیه برو پیش دکتر بهوز فتاحی رفته بودم خیلی با تجربه و حرفه ای هست توی کار
پاسخ
پروا قربانیدکتر حامد رجایی خوبه خودمم پیشش رفتم واقعا دکتر پیگیری هستش
پاسخ
پویا زندشآره میتونه باشه حتما پیگیری کن
پاسخ
PONE ☘️درد پهلوی چپ میتونه از کلیه باشه، مخصوصا اگه تیر میکشه، حالت تهوع داری یا موقع ادرار سوزش داری. ولی همیشه هم سنگ کلیه نیست؛ ممکنه از عضله یا مشکلات گوارشی هم باشه. بهتره دکتر داخلی یا متخصص کلیه بری تا دقیق بررسی کنه.
پاسخ
روناک 🐝منم دقیقا اینجوری بودم ولی دردم خیلی شدید بود جوری ک گریه میکردم اصن قابل تحمل نبود دردش و سنگ کلیه داشتم
پاسخ