جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
علائمی دارم که فکر می کنم آلرژی گرفتم چیکار باید کنم؟
رادین امامیمن خودمم اینجوری بودم و پیش دکترر که رفتم متوجه شدم آلرژی دارم و با دارو بهتر شدم اما شما هم بهتره برید پیش پزشک متخصص تا دلیل مشخص بشه و درمانتون اینجوری بهتر پیش میره
پاسخ
میترا صداقتعزیزم حتما برو پیش متخصص آلرژی
پاسخ
🎬 بیتاسلام عزیزم، من هم یه مدتی همین علائم رو داشتم و حس میکردم آلرژی گرفتهم؛ واقعیتش خارش شدید و آبریزش بینی معمولاً نشونه حساسیت یا آلرژیه و گاهی با گرد و غبار، گرده گل یا تغییر فصل تشدید میشه. برای آرام شدنش کمک میکنه که محیط خونه تمیز و بدون گرد و غبار باشه، از دم کردن مایعات گرم و شستشوی بینی با سرم فیزیولوژی استفاده کنید و از قرار گرفتن طولانی کنار محرکها پرهیز کنید. اگر علائم شدید شد یا طول کشید، بهتره پیش پزشک بروید تا داروی مناسب یا تست آلرژی بدی
پاسخ
ماهک رستگارفر رستگارفراحتمالش زیاده آلرژی باشه، مخصوصاً اگه فصلش باشه یا گرد و غبار و عطر و اینا اذیتت کنه. میتونی اول محرکها رو کمتر کنی و اگه با آنتیهیستامین ساده بهتر شد، تأیید میشه. اگه ادامهدار بود یا شدید شد، یه دکتر آلرژی یا گوشوحلقبینی ببین بهتره.
پاسخ
Sepideh ✨این چیزایی که میگی خیلی شبیه آلرژیه، مخصوصا وقتی یهویی شروع شده و ول کن هم نیست. ولی خب صد درصد نمی شه گفت، بعضی وقتا از سرماخوردگی سبک یا حتی گرد و خاک خونه هم میتونه باشه. اگه دیدی بهتر نشدی یا هر روز شدیدتر میشه، بهتره یه دکتر بری
پاسخ
ساغر موسوی🌸احتمالش خیلی بالاست. خارش بینی، عطسههای پشتسرهم و آبریزش شفاف آلرژیه نه سرماخوردگی. تماس با محرکها (گردوغبار، عطر تند، دود) رو کم کن، شستوشوی بینی با سرم انجام بده و اگه ادامهدار شد، آنتیهیستامین و اسپری بینی با نظر پزشک خیلی کمک میکنه.
پاسخ