Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
زهرا فرشچی
به گربه آلرژی دارم. قابل درمانه؟

اظهار نظر

من عاشق گربه‌ام ولی مشکل اینجاست که به موی حیوانات آلرژی دارم هروقت می‌رم خونه‌ی کسی که گربه داره، بینی‌م می‌سوزه، چشم‌هام اشکی می‌شه و احساس می‌کنم گلوم فشار میاره. کسی تونسته با وجود آلرژی حیوان خونگی داشته باشه؟ واقعاً راه‌حل داره یا باید با این عشقِ ناکام کنار بیام؟

_(♠︎)__(♠︎)_ Sheida

ببین من خودمم همین مشکلو دارم خارش پیدا میکنم خیلی بده من نرفتم هنوز دکتر ولی بهم گفتن اگه برم پیش یه متخصص آلرژی انگار میشه یه جوری کنترلش کرد

پاسخ

47 روز پیش
11:10
میترامیترا صداقت

خب برو پیش دکتر آلرژی سوال کن ببین درمان داره یا ن

پاسخ

47 روز پیش
23:31
TinaTina Amini

منم همین حساسیت رو دارم و میفهمم چقدر اعصاب خورد کنه. درمان صددرصدی نداره، ولی میشه کنترلش کرد. بعضیا با قرص ضد حساسیت، اسپری بینی و تمیز نگه داشتن خونه حالشون خیلی بهتر میشه. حتی بعضیا زیر نظر دکتر آلرژی واکسن حساسیت زدن و تونستن گربه نگه دارن. اگه علائمت شدیده، اول برو دکتر آلرژی ببین چی بهت میگه، شاید لازم نباشه کلا بیخیالش بشی.

پاسخ

45 روز پیش
07:47
ساغرساغر موسوی🌸

کاملا درکت می‌کنم 😅 بعضیا با آلرژی خفیف می‌تونن با رعایت‌هایی کنار بیان (نیاوردن گربه به اتاق خواب، فیلتر هوا، شست‌وشوی مرتب دست و لباس). ولی اگه علائم شدید میشه و گلوت هم می‌گیره، نگه‌داشتن حیوان توصیه نمی‌شه. بعضی‌ها با ایمونوتراپی یا واکسن آلرژی بهتر می‌شن، ولی زمان‌بره و برای همه جواب نمی‌ده.

پاسخ

33 روز پیش
10:17