Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
شقایق میرزایی
خارش و آبریزش بینی شدید دارم آلرژی گرفتم؟

اظهار نظر

علائمی دارم که فکر می کنم آلرژی گرفتم چیکار باید کنم؟

رادینرادین امامی

من خودمم اینجوری بودم و پیش دکترر که رفتم متوجه شدم آلرژی دارم و با دارو بهتر شدم اما شما هم بهتره برید پیش پزشک متخصص تا دلیل مشخص بشه و درمانتون اینجوری بهتر پیش میره

پاسخ

47 روز پیش
10:49
میترامیترا صداقت

عزیزم حتما برو پیش متخصص آلرژی

پاسخ

47 روز پیش
23:33
🎬🎬 بیتا

سلام عزیزم، من هم یه مدتی همین علائم رو داشتم و حس می‌کردم آلرژی گرفته‌م؛ واقعیتش خارش شدید و آبریزش بینی معمولاً نشونه حساسیت یا آلرژیه و گاهی با گرد و غبار، گرده گل یا تغییر فصل تشدید می‌شه. برای آرام شدنش کمک می‌کنه که محیط خونه تمیز و بدون گرد و غبار باشه، از دم کردن مایعات گرم و شستشوی بینی با سرم فیزیولوژی استفاده کنید و از قرار گرفتن طولانی کنار محرک‌ها پرهیز کنید. اگر علائم شدید شد یا طول کشید، بهتره پیش پزشک بروید تا داروی مناسب یا تست آلرژی بدی

پاسخ

47 روز پیش
23:38
ماهک رستگارفرماهک رستگارفر رستگارفر

احتمالش زیاده آلرژی باشه، مخصوصاً اگه فصلش باشه یا گرد و غبار و عطر و اینا اذیتت کنه. می‌تونی اول محرک‌ها رو کمتر کنی و اگه با آنتی‌هیستامین ساده بهتر شد، تأیید می‌شه. اگه ادامه‌دار بود یا شدید شد، یه دکتر آلرژی یا گوش‌وحلق‌بینی ببین بهتره.

پاسخ

46 روز پیش
16:03
SepidehSepideh

این چیزایی که میگی خیلی شبیه آلرژیه، مخصوصا وقتی یهویی شروع شده و ول‌ کن هم نیست. ولی خب صد درصد نمی‌ شه گفت، بعضی وقتا از سرماخوردگی سبک یا حتی گرد و خاک خونه هم میتونه باشه. اگه دیدی بهتر نشدی یا هر روز شدیدتر میشه، بهتره یه دکتر بری

پاسخ

46 روز پیش
17:13
ساغرساغر موسوی🌸

احتمالش خیلی بالاست. خارش بینی، عطسه‌های پشت‌سرهم و آبریزش شفاف آلرژیه نه سرماخوردگی. تماس با محرک‌ها (گردوغبار، عطر تند، دود) رو کم کن، شست‌وشوی بینی با سرم انجام بده و اگه ادامه‌دار شد، آنتی‌هیستامین و اسپری بینی با نظر پزشک خیلی کمک می‌کنه.

پاسخ

33 روز پیش
10:16