جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
من عاشق گربهام ولی مشکل اینجاست که به موی حیوانات آلرژی دارم هروقت میرم خونهی کسی که گربه داره، بینیم میسوزه، چشمهام اشکی میشه و احساس میکنم گلوم فشار میاره. کسی تونسته با وجود آلرژی حیوان خونگی داشته باشه؟ واقعاً راهحل داره یا باید با این عشقِ ناکام کنار بیام؟
_(♠︎)_ Sheidaببین من خودمم همین مشکلو دارم خارش پیدا میکنم خیلی بده من نرفتم هنوز دکتر ولی بهم گفتن اگه برم پیش یه متخصص آلرژی انگار میشه یه جوری کنترلش کرد
پاسخ
میترا صداقتخب برو پیش دکتر آلرژی سوال کن ببین درمان داره یا ن
پاسخ
Tina Aminiمنم همین حساسیت رو دارم و میفهمم چقدر اعصاب خورد کنه. درمان صددرصدی نداره، ولی میشه کنترلش کرد. بعضیا با قرص ضد حساسیت، اسپری بینی و تمیز نگه داشتن خونه حالشون خیلی بهتر میشه. حتی بعضیا زیر نظر دکتر آلرژی واکسن حساسیت زدن و تونستن گربه نگه دارن. اگه علائمت شدیده، اول برو دکتر آلرژی ببین چی بهت میگه، شاید لازم نباشه کلا بیخیالش بشی.
پاسخ
ساغر موسوی🌸کاملا درکت میکنم 😅 بعضیا با آلرژی خفیف میتونن با رعایتهایی کنار بیان (نیاوردن گربه به اتاق خواب، فیلتر هوا، شستوشوی مرتب دست و لباس). ولی اگه علائم شدید میشه و گلوت هم میگیره، نگهداشتن حیوان توصیه نمیشه. بعضیها با ایمونوتراپی یا واکسن آلرژی بهتر میشن، ولی زمانبره و برای همه جواب نمیده.
پاسخ