جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام دوستان، من بینیم استخوانیه و میخوام عمل کنم. آیا فرم بینی استخوانی بعد از عمل ثابت میمونه یا ممکنه بعد از مدتی تغییر کنه؟ ورم طولانی میمونه یا زود خوب میشه؟ چه تکنیک و روشی برای عمل بینی استخوانی مناسبتره و دکترها چه پیشنهادی میکنن؟
banafshe 💜💜سلام من خودم بینیم استخوانی بود پیش دکتر مازیار مطیعی عمل کردم خیلی راضیم تا 6 ماه رو ورم داشتم ولی بعد از دو ماه رفته رفته کم میشد از ورم بینیم و دیگه حدود 6 ماه که شد تقریبا ورم بینیم خوابیده بود ولی خب میگن تا یه سال جا داره اصولا اکثر جراحان به روش باز عمل میکنند
پاسخ
پروانه فرهنگبینی مادرم استخوونی بود 2 سال پیش باهم پیش دکتر علی اصغر باباجانی عمل کردیم (بینی خودم گوشتیه) فرم بینی جفتمون رو خیلی طبیعی و قشنگ درآورده. برای مامانم هم که استخونی بود بعد 2 سال تغییری نکرده
پاسخ
Ronika Azari 🎱خواهر من بینی استخوانی داشت، پیش دکتر مهدی راستی عمل کرد و خیلی راضیه. فرم بینیش بعد از اینکه ورم خوابید ثابت موند و اصلا تغییر بدی نداشت. ورمشم نسبت به بینی گوشتی خیلی زودتر خوب شد، تقریبا بعد یه ماه بیشترش رفته بود.
پاسخ
🍭ریحانه🍭 برومندمن بینی مو پیش دکتر مجتبی واهب عمل کردم و استخونی بود الان بعد 5 سال هنوز فرمش همونه و تغییر نکرده و راضی ام
پاسخ
Sanda 5031منم بینی استخونی داشتم و رفتم پیش دکتر عباس نصیری تو کرج عمل کردم و اصلا برنگشته و الان ک ورمش خابیده خیلی خوش فرم و خوب شده واقعا از عملم راضیم
پاسخ
ثمر قنبریبه نظرم تنها دکتری که بینی استخوانی رو خوب عمل میکنه توی تهران یا دکتر راستکاری یا دکتر مهدی کرمی جراح پلاستیک هستند خیلی کارشون عالیه
پاسخ
حمیده عیدی زادهسلام عزیزم بینی استخونی بعد عمل اگر کار جراح خوب باشه فرمش ثابت میمونه ولی ورم شاید چند هفته تا چند ماه طول بکشه بهترین روش براش رینوپلاستی کلاسیک یا بستهس ک اگه دنبال یه پزشک مطمئن هستی پیشنهاد میکنم بری پیش دکتر عباس نصیری
پاسخ