Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
نوش آفرین عارفیان
برای افتادگی پلک و خط اندوه چیکار کنم؟

اظهار نظر

سلام خانومای گل من ۳۸ سالمه اما حس میکنم صورتم خیلی خسته به نظر میاد زیر چشمام گود افتاده و خط خندم عمیق شده به نظرتون هایفو جواب میده یا برم سراغ فیلر و بوتاکس؟ نمیخوام صورتم پفکی و غیرطبیعی بشه، فقط می‌خوام از این حالت بی حالی دربیاد. اگه دکتر خوب تو تهران سراغ دارید که کارش ظریف باشه معرفی کنید ثواب داره.

آتریناآترینا

سلام عزیزم ی دکتر خوب برو خودش تشخیص بده صورتت چی نیاز داره من خودم پیش فرزاد حسینی میرم

پاسخ

38 روز پیش
08:51
نسیمنسیم شیرزادگان

من هم همینطوری بودم رفتن پیش دکتر رحیمی توی ونک هست مطبش خیلی خوب بود بلفارو کردم

پاسخ

38 روز پیش
12:14
آذرآذر قیصری

اگه فقط می‌خوای صورتت شاداب‌تر بشه و پف نکنه، معمولا هایفو خوبه ولی برای گودی زیر چشم و خط خنده خفیف، یه مقدار فیلر ظریف زیر نظر دکتر کاربلد نتیجه طبیعی‌تری می‌ده.

پاسخ

33 روز پیش
10:19
رایانرایان یونسی

سلام ابجی منم دقیقا این مشکل داشت بوتاکس کرد بهتر شد

پاسخ

33 روز پیش
10:33
طاهرهطاهره قلی نژاد

عزیزم به نظرم برو پیش متخصص تا بهتر مشخض بشه صورتت به چی نیاز داره و تخصصی تر انجام بشه ت نتیجه بهتری هم بگیری

پاسخ

33 روز پیش
10:35
ساریناسارینا ۹۹

سلام عزیزم این چیزایی که گفتی برای خیلیا پیش میاد، جای نگرانی نیست. با یه مشاوره درست می‌شه فهمید بهترین راه چیه 😊

پاسخ

33 روز پیش
11:04
13751375 Parmis

من بهترین دکتری که دیدم دکتر رحیمی که ظرافیت کاراش رو هیچ جا ندیدم

پاسخ

33 روز پیش
11:27
روژان 🌙روژان 🌙 حبیبی 🌙

من خودم اول هایفو زدم، یه ذره لیفت داد ولی برای گودی زیر چشم و خط اندوه فیلر خیلی بیشتر جواب داد. بوتاکس بیشتر برای چروک حرکتیه. ترکیبی معمولا بهترین نتیجه رو میده.

پاسخ

31 روز پیش
08:53