جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام خانومای گل من ۳۸ سالمه اما حس میکنم صورتم خیلی خسته به نظر میاد زیر چشمام گود افتاده و خط خندم عمیق شده به نظرتون هایفو جواب میده یا برم سراغ فیلر و بوتاکس؟ نمیخوام صورتم پفکی و غیرطبیعی بشه، فقط میخوام از این حالت بی حالی دربیاد. اگه دکتر خوب تو تهران سراغ دارید که کارش ظریف باشه معرفی کنید ثواب داره.
آترینا ✨سلام عزیزم ی دکتر خوب برو خودش تشخیص بده صورتت چی نیاز داره من خودم پیش فرزاد حسینی میرم
پاسخ
نسیم شیرزادگانمن هم همینطوری بودم رفتن پیش دکتر رحیمی توی ونک هست مطبش خیلی خوب بود بلفارو کردم
پاسخ
آذر قیصریاگه فقط میخوای صورتت شادابتر بشه و پف نکنه، معمولا هایفو خوبه ولی برای گودی زیر چشم و خط خنده خفیف، یه مقدار فیلر ظریف زیر نظر دکتر کاربلد نتیجه طبیعیتری میده.
پاسخ
رایان یونسیسلام ابجی منم دقیقا این مشکل داشت بوتاکس کرد بهتر شد
پاسخ
طاهره قلی نژادعزیزم به نظرم برو پیش متخصص تا بهتر مشخض بشه صورتت به چی نیاز داره و تخصصی تر انجام بشه ت نتیجه بهتری هم بگیری
پاسخ
سارینا ۹۹سلام عزیزم این چیزایی که گفتی برای خیلیا پیش میاد، جای نگرانی نیست. با یه مشاوره درست میشه فهمید بهترین راه چیه 😊
پاسخ
1375 Parmisمن بهترین دکتری که دیدم دکتر رحیمی که ظرافیت کاراش رو هیچ جا ندیدم
پاسخ
روژان 🌙 حبیبی 🌙من خودم اول هایفو زدم، یه ذره لیفت داد ولی برای گودی زیر چشم و خط اندوه فیلر خیلی بیشتر جواب داد. بوتاکس بیشتر برای چروک حرکتیه. ترکیبی معمولا بهترین نتیجه رو میده.
پاسخ