Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
بیتا عاصمی
جراحی پلک بالا، دردش خیلیه؟

اظهار نظر

سلام 🌸 می‌خوام پلکم رو عمل کنم ولی خیلی نگران درد و دوران نقاهتم 😕 کسی هست که تجربه کرده باشه؟ بعد عمل چشمام خیلی ورم می‌کنه یا کبود می‌شه؟ لطفا جواب بدین

maSHtimaSHti gOli

سلام من تقذیبا 6 ماه انجام دادم کبودی من خیلی کم بود ولی ورم داشتم تا حدود 2 هفته اما بعدش از بین رفت ولی خب نتیجه انقدر خوب بود و روی صورتم تاثیر گذاشت که خیلی خیلی راضیم اسم دکترمم علیرضا صابری بود در تهران

پاسخ

99 روز پیش
14:41
🍭ریحانه🍭🍭ریحانه🍭 برومند

مامانم پیش دکتر مجتبی واهب جراحی پلک انجام داده گفت دردی نداشت و الانم خیلی خوشگلتر و نانازی تر شده

پاسخ

68 روز پیش
10:48
آریسآریس شمسی ✨

اونقدری زیاد نیست با قرصایی که دکتر بهت میده کم میشه من خودم خیلی می ترسیدم ولی خداروشکر خیلی خوب شد نتیجه ش

پاسخ

61 روز پیش
12:54
helinahelina ghanbari

نگران نباش، دردش زیاد نیست و با دارو کنترل می‌شه. بعد عمل کمی ورم و کبودی طبیعیه که طی چند روز تا دو هفته کم می‌شه. با مراقبت درست زود بهبود پیدا می‌کنه.

پاسخ

54 روز پیش
11:08
mahrokhmahrokh 852

نقاهت یکم کلافه کنندس ولی اونقد درد نداره با قرصاییی ک میدن اوکی میشی من پیشه دکتر زهرا خاتمی عمل کردم خیلی راضی بودم

پاسخ

54 روز پیش
11:38
ParmidaParmida Azmoon

برای من که دردش خیلی زیاد نبود یعنی با قرص هایی که دکتر معصومه حسین پور برام تجویز کرده بود قابل کنترل بودم اصلا هم اذیت نشدم

پاسخ

54 روز پیش
11:59
متینامتینا رجب زاده

آره عزیزم، معمولا یه کم ورم و کبودی طبیعیه ولی بیشترش تو یکی دو هفته می‌خوابه خودِ عملم دردش خیلی کمه بیشتر بعدش یه سوزش و سنگینی حس می‌کنی ولی نگران نباش قابل تحمله

پاسخ

47 روز پیش
19:06
جمیلهجمیله آریایی

آره، بعد عمل پلک ورم و کمی کبودی طبیعیه و معمولا ۱ تا ۲ هفته کم کم خوب می‌شه. درد شدید معمولا نیست و با مسکن کنترل می‌شه. مراقبت‌ها مثل استراحت و کمپرس سرد کمک می‌کنه راحت‌تر باشه.

پاسخ

40 روز پیش
13:25