جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام 🌸 میخوام پلکم رو عمل کنم ولی خیلی نگران درد و دوران نقاهتم 😕 کسی هست که تجربه کرده باشه؟ بعد عمل چشمام خیلی ورم میکنه یا کبود میشه؟ لطفا جواب بدین
maSHti gOliسلام من تقذیبا 6 ماه انجام دادم کبودی من خیلی کم بود ولی ورم داشتم تا حدود 2 هفته اما بعدش از بین رفت ولی خب نتیجه انقدر خوب بود و روی صورتم تاثیر گذاشت که خیلی خیلی راضیم اسم دکترمم علیرضا صابری بود در تهران
پاسخ
🍭ریحانه🍭 برومندمامانم پیش دکتر مجتبی واهب جراحی پلک انجام داده گفت دردی نداشت و الانم خیلی خوشگلتر و نانازی تر شده
پاسخ
آریس شمسی ✨اونقدری زیاد نیست با قرصایی که دکتر بهت میده کم میشه من خودم خیلی می ترسیدم ولی خداروشکر خیلی خوب شد نتیجه ش
پاسخ
helina ghanbariنگران نباش، دردش زیاد نیست و با دارو کنترل میشه. بعد عمل کمی ورم و کبودی طبیعیه که طی چند روز تا دو هفته کم میشه. با مراقبت درست زود بهبود پیدا میکنه.
پاسخ
mahrokh 852نقاهت یکم کلافه کنندس ولی اونقد درد نداره با قرصاییی ک میدن اوکی میشی من پیشه دکتر زهرا خاتمی عمل کردم خیلی راضی بودم
پاسخ
Parmida Azmoonبرای من که دردش خیلی زیاد نبود یعنی با قرص هایی که دکتر معصومه حسین پور برام تجویز کرده بود قابل کنترل بودم اصلا هم اذیت نشدم
پاسخ
متینا رجب زادهآره عزیزم، معمولا یه کم ورم و کبودی طبیعیه ولی بیشترش تو یکی دو هفته میخوابه خودِ عملم دردش خیلی کمه بیشتر بعدش یه سوزش و سنگینی حس میکنی ولی نگران نباش قابل تحمله
پاسخ
جمیله آریاییآره، بعد عمل پلک ورم و کمی کبودی طبیعیه و معمولا ۱ تا ۲ هفته کم کم خوب میشه. درد شدید معمولا نیست و با مسکن کنترل میشه. مراقبتها مثل استراحت و کمپرس سرد کمک میکنه راحتتر باشه.
پاسخ