جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
چندوقتیه افتاده تو سرم برم بلفارو کنم ولی یه سریا رو مییبینم پشت پلکشون قرمز میشه و اینا خیلیییی بدم میاد سر همین ظاهری که داره خیلی دو دلم به نظرتون می ارزه؟ پلکام پف داره مطمئنم چند سال دیگه افتادگی پیدا میکنه دیدمو کم میکنه
آترینا ✨بلفارو اگه دست دکتر خوب باشه اصلا اون حالت قرمزی و مصنوعی رو نمیده. خیلی از نمونه های بد به خاطر تکنیک غلطه نه خود عمل. به نظرم قبلش نمونه کار زیاد ببین و عجله نکن
پاسخ
🎃 Nazliبلفاروپلاستی خیلی چهره رو قشنگ و شاد میکنه فقط سعی کن یه جایی بری که دکترش واقعا اینکاره باشه من یه دکتر خوب میشناسم سمت مطهری تو تهران دکتر بلندپروا هم خیلی باسواده هم واقعا دکتر خوبیه برو پیشش یه ویزیت بشو
پاسخ
نسیم شیرزادگانمن کردم اصلا هم پشیمون نشدم به نظرم رو بکن خیلی هم راضیم پیش ارش میرمحمد صادقی رفتم
پاسخ
رایان یونسینههههههههههههه حتما برو انقدر تاثیر داره که هر روز خداروشکر میکنی حتما هم برو پیش دکتر فرنوش محمدی انجام بده جز بهترین دکتراس
پاسخ
سارینا ۹۹کاملاً درکت میکنم، ورم و قرمزی پشت پلک تو ماههای اول طبیعیه و معمولاً با گذشت زمان خیلی بهتر میشه. مهم اینه که نتیجه نهایی رو بعد از چند ماه قضاوت کنیم. امیدوارم هر روز از نتیجهاش راضیتر بشی...✨
پاسخ
روژان 🌙 حبیبی 🌙اگه دکتر خوب بری اون قرمزی ها خیلی موقته. دوستم بلفارو کرد، دو ماه اول یه کم صورتی بود بعدش اصلا معلوم نیست. قیافه اش خیلی شادتر شده، خودش میگه کاش زودتر میکردم.
پاسخ