Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
پروانه فرهنگ
لیفت سینه در 22 سالگی

اظهار نظر

من 22 سالمه ولی سینه هام خیلی افتاده است تو این سن لیفت سینه کنم مشکلی پیش نمیاد؟

ParvanehParvaneh Keshtkar 🦋

من ۲۶ سالم بود لیفت سینه انجام دادم و پیش دکتر شاپور عزیزی رفتم، مشکلی هم برام پیش نیومد. ۲۲ سالگی هم معمولاً سن بدی نیست، فقط مهمه که یه جراح خوب معاینه‌ت کنه و ببینه برات مناسبه یا نه. بهتره مشاوره بری تا خیالت راحت بشه

پاسخ

75 روز پیش
11:37
Setayesh ✨Setayesh ✨ ✝️

وااای نکن به این زودیییی اول با ورزش و اینا اکی کن حیفهههه

پاسخ

68 روز پیش
11:32
sarasara kamali

عزیزم ۲۲ سالگی سن کم حساب میشه ولی اگه افتادگی خیلی اذیتت میکنه، خیلیا تو همین سن هم رفتن مشاوره. معمولا جراحا میگن وقتی رشد سینه کامل شده باشه و سایز تو این چند سال ثابت مونده باشه، میشه درباره لیفت تصمیم گرفت. بهتره عجله نکنی، یه جراح خوب ببینه و بگه که برات مناسب هست یا بهتره چند سال صبر کنی.

پاسخ

68 روز پیش
11:46
🌙 شیدا 🌙🌙 شیدا 🌙 نورزاد

ن عزیزم منم یکی از دوستام لیفت سینه انجام داده بود و خیلی راضی بود و واقعنم خیلی سینه هاش قشنگ و خوش فرم واستاده بود ازش اسم دکترشو پرسیدم گفت پیش دکتر عبدالرضا شیخی لیفت سینه انجام داده و منم واقعا دلم میخاد انجام بدم

پاسخ

68 روز پیش
11:50
هستیهستی مرزبانی

اگه دکترت خوب باشه کار خوبی میکنی. من بهت مهدی کرمی رو پیشنهاد میکنم واقعا نومونه کارش عالیه خودتم ببین

پاسخ

68 روز پیش
11:59
ارمغانارمغان 🌺صالحی🌺

حیفه چرا می خوای لیفت کنی تو این سن ورزشو امتحان کردی اول با ورزش ببین اوکی میشه حالا بعدن دیدی نشد به فکر جراحی باش

پاسخ

61 روز پیش
12:39
عسلعسل خاکپور

من تو 35 سالگی انجام دادم حتما با دکتر خوب مشورت کن ببین مشکلی نداشته باشه دکتر من اسمش محمودرضا اصحاب یمین بود

پاسخ

54 روز پیش
11:49
لادنلادن میر رجب پور

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد برو انجام بده و لذتت رو ببر از سینه های خوش فرم و اعتماد به نفست هم میره بالا راستی دکتر مجتبی واهب هم خیلی دکتر خوبیه برای لیفت و پروتز سینه برو کاراشو ببین

پاسخ

40 روز پیش
11:23
نریسانریسا کامکار

سن به‌تنهایی محدودیت نیست؛ اگه افتادگی واقعا وجود داره، لیفت سینه تو ۲۲ سالگی هم انجام میشه و مشکلی نداره. فقط باید بدونی با تغییر وزن، بارداری یا شیردهی ممکنه دوباره فرم سینه تغییر کنه، مشاوره با دکتر کامران خواجوی میتونه کمکت کنه خواستی انلاین یه مشاوره بگیر

پاسخ

40 روز پیش
12:08
آریاناآریانا شهسواری

مامانم پیش دکتر مجتبی واهب انجام داده خوب شده برو پیشش

پاسخ

33 روز پیش
12:15