جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
چی باعثش میشه؟ پیش چه دکتری ببرمش؟
رادین امامیسلام وقتتون بخیر احتمال زیاد آلرژی داشته باشید اما برای اطمینان بهتره پیش دکتر برید چون خودمم اینجوری بودم و با درمان دارویی که بهم دادن الان خیلی بهترم
پاسخ
مریم رستگارسلام عزیزم، من هم یه مدتی همین تجربه رو داشتم و وقتی هوا گرم میشد بچهم کهیر میزد و خیلی نگران بودم. تجربه من نشون داد که حساسیت گرمایی یا تعریق زیاد میتونه دلیلش باشه و بعضی بچهها به گرما واکنش پوستی نشون میدن. کاری که کمک میکنه: لباس خنک و سبک، دوش آب ولرم و خنک بعد از بازی یا بیرون رفتن، و پرهیز از محیطهای خیلی گرم. برای بررسی دقیق و مطمئن شدن از علت، بهتره بچه رو پزشک اطفال یا متخصص آلرژی ببرید. اونها میتونن داروی مناسب یا روش پیشگیری رو پیشنهاد بدن تا بچه راحتتر باشه.
پاسخ
دیانا فرسود نصبخیلی وقتا از خشکی هوا یا حساسیت فصلیه، مخصوصا وقتی هوا گرم یا آلودهست. میتونی از دستگاه بخور استفاده کنی و صورتش رو با آب ولرم تمیز کنی.
پاسخ
1998 الیکابله عزیزم، بعضی بچهها حساسیت به گرما دارن و وقتی هوا گرم میشه یا عرق میکنن، کهیر میزنن. معمولا چیز نگران کنندهای نیست، ولی بهتره لباس نخی، خنک و سبک تنش کنی و نذاری زیاد عرق کنه. برای اطمینان هم میتونی پیش متخصص پوست یا آلرژی ببری تا دقیق تر بررسی کنن
پاسخ