جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام مدتیست که با آرتروز شدید درگیرم و الان تشخیص جراحی زانو برایم داده شده کسی جراحی انجام داده است؟ تجربیاتتان را در اختیارم بگذارید
آرمیدا سلیمی ✨پدربزرگ من تو 70 سالگی هر دوتا زانوشو عمل کرد پیش دکتر کاوه قرنی زاده نقاهتشم کوتاه بود مشکل خاصی نداشت بعد یه مدت شروع کرد راه رفتن الان 2 سال گذشته
پاسخ
فهیمه زمانیانمادربزرگم پیش خلج هدایتی عمل کرد و هنوزم راضیه و زندس بعد چندین سال و ما رو هم اذیت نکرد بعد عملش توی نگهدای ازش
پاسخ
kh mahsa💖پدر من پیشه دکرت بهزاد حنفی زاده عمل کردن چون فوق تخصص زانوهستن خیلی کارشون مطمعنه
پاسخ
BAHAR @HAMIDIمن پدربزرگم پیش دکتر یزدی جراحی کرد. خیلی راضیه فکنم سه سال شده
سپیدهپاسخ
نازنین 954آره، مامان من جراحی زانو رو پیش دکتر طاووسی انجام داد. خدا رو شکر خیلی هم خوب بود، بعد عمل دردش خیلی کمتر شد و الان راحت راه میره. ما هم اولش استرس داشتیم ولی واقعا نتیجش خوب شد، مخصوصا وقتی آرتروز شدید باشه.
پاسخ
نسا گلپریبعد از جراحی زانو ارتروز شدید سبک زندگی بهتر میشه. اوایل یه کم سختی داره ولی بعدش راحت راه میری. اگه مردد هستی، یه مشاوره با دکتر کاوه قرنیزاده بگیر، هم دقیق بررسی میکنه هم بهت میگه که اصلا واقعا جراحی لازمه یا شاید میتونی با روشهای دیگه کنترلش کنی.
پاسخ
شبنم شهبازیاگه میخوایید جراحی کنید دکتر پویا مشکدار خیلی کارشون خوبه پدر منم پیشه ایشون زانوشو عمل کرد
پاسخ
vatandost abadiجراحی رو نمیدونم ولی من تزریق انجام میدم و راضی ام
پاسخ
نور آسمانجراحی اصلا سخت نیست مخصوصا اگ پیش متخصص انجام بده دکتر امیرحسین مجدی خیلی خبرست تو این کار حتما برو پیشش
پاسخ
شهین زهراییحتما برو پیش دکتر امیرحسین مجدی خیلی پزشک خوبیه
پاسخ