جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام دوستان دیسکم زده بیرون میترسم جراحی لازم داشته باشه میشه راهنمایی کنید؟؟؟
پانيذ وطن دوستsalam bastegi dare che modat injoori shode basheee age taze hast berid doctor okkk misheee👍✨
پاسخ
سحر رفیعی 🌙عزیزم نترس، خیلیا بیرون زدگی دیسک داشتن و بدون جراحی خوب شدن. معمولا اول فیزیوتراپی، استراحت و دارو پیشنهاد میکنن، جراحی آخرین انتخابه. فقط بهتره یه متخصص ستون فقرات دقیق ببینه تا مطمئن شی شدتش چقدر هست.
پاسخ
🌷 Hananehسلام عزیزم من خودم قبلاً دیسکم بیرون زده بود و اولش خیلی میترسیدم و فکر میکردم حتماً جراحی لازمه. ولی بعد از مراجعه به دکتر محمد زارعی و انجام معاینه و فیزیوتراپی، تونستم با دارو و تمرینات مخصوص خیلی بهتر بشم و نیازی به جراحی پیدا نکردم. بهت پیشنهاد میکنم تو هم حتماً پیش دکتر زارعی برو تا ببینی شرایطت چطوره و بهترین روش درمانی برات مشخص بشه.
پاسخ
آذین 💫 فریدونیاگه دیسک بیرون زده داری، اول بهتره با متخصص ستون فقرات مشورت کنی. دکتر مهران مرادی تجربه خوبی دارن، مامانم برای دیسک کمرش پیش ایشون رفته و راضی بوده.
پاسخ
آرامیس 🤲📿حتی اگه جراحیم بخواد ترس نداره بابای من پیش دکتر بهروز گیوه چیان عمل کرده و الان ۶ ماه گذشته و رااااحت شد دیگه از درد
پاسخ
1999 Helmaعزیزم حتما برو پیش یه جراح خوب چون خیلی خطرناکه اگز ایگنورش کنه ممکنه فلج شی دکتر محسن مطلبی جراح خوبیه در این حوزه
پاسخ