جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی اینجا عمل تعویض مفصل شونه انجام داده؟ درد بعد عملش خیلی اذیتکنندست؟ دکتر میگه خوبه انجام بدم ولی راستش یکم استرس دارم، ممنون میشم هر کی تجربه داره راهنمایی کنه.
sara kamaliیکی از نزدیکانم تعویض مفصل شونه انجام داده بود، درد بعد عمل داشت ولی قابل تحمل بود و کم کم بهتر شد. مهم تر از همه اینه که یه متخصص خوب ببینه و بگه واقعا لازم هست یا نه. ما اون موقع چند جا مشاوره گرفتیم، اسم دکتر طاووسی رو هم زیاد میشنیدیم. بد نیست تو هم یه مشاوره ازش بگیری که خیالت راحتتر بشه.
پاسخ
هستی فخیمینه نگران نباشید الان دیگه تعویض مفصل یکی از راحتترین عمل هاست مخصوصا اگه دکترت خوب باشه نمیدون کدوم شهری ولی من پدرم پیش دکتر مانی فلسفی عمل کرد تو بابل خیلی راضی بود
پاسخ
🌷 🌟Aramis 🌟عمل دیگه به هر حال ترس داره ولی حتما پیش یه دکتر خوب برو برای عمل من دکتر مقیمی رو میشناسم خودمم برای زانو دردم رفتم پیشش
پاسخ
😇 فرشتهآره درد اولش طبیعیه ولی کمکم آروم میشه و قابل تحمله من مامانم این مشکل رو داشت و رفت پیش دکتر مهدی مقتدائی که جراحی تعویض مفصل زانو براش انجام داد اوایلش خیلی درد اذیتش میکرد ولی کم کم بهتر شد و الان راحت راه میره
پاسخ
بنفشه رضاییدرد بعد عمل هست ولی قابل کنترله و مسکن هم کمکم بهتر میشه
پاسخ