جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
شانه ام رو که میخوام بالا ببرم نمیشه و گیر میکنه درد هم داره حسابی اصلا نمیتونم رو اون سمتم بخوابم. یعنی تاندونش پاره شده؟
یاسمن رشیدپورعزیزم بهتره بری پیش ارتوپد من خودم برای درمان کمر دردم پیش دکتر مسعود میرکاظمی رفتم واقعا راضیم از درمان
پاسخ
🧬🧪⚗️ Nikaعزیزم اصلا از کسی بریا این مدل دردا سوال نپرس مستقیم برو دکتر من خودم با دکتر محمد زارعی همیشه نوبت می گیرم خیلی دکتر خوبیه
پاسخ
مریم رستگارسلام نه بابا فک نکنم شکسته باشها باز به یه دکتر نشون بده
پاسخ
ماهک رستگارفر رستگارفرمنم یه مدت همینطوری بودم، شبها دردش بیشتر میشد و اصلاً نمیتونستم روش بخوابم. عجیب اینه که روزا خیلی اذیت نمیکرد ولی شب که میشد بدتر میشد. انگار بعضی دردها شب خودشونو بیشتر نشون میدن.
پاسخ
Sepideh ✨این گیر کردن و درد شونه خیلی وقتا از همون التهاب و گرفتگیه، ولی خب دقیق نمیشه گفت تاندونه یا چیز دیگه. ببین دکتر حمیدرضا اصلانی تو کار شونه و دردهای عضلانی خیلی کاربلده یه وقت بگیر برو پیشش
پاسخ
🎶ملودی آقامیری🎶🎶🎶🎶🎶 🎶این علائمی که میگی خیلی شبیه مشکلاتی مثل التهاب تاندون یا گیر افتادن تاندونه، نه لزوما پارگی. پارگی کامل معمولا با ضعف شدید و درد خیلی ناگهانی همراهه. اینکه شب ها بدتر میشه و نمیتونی روش بخوابی به نظرم حتما یه ارتوپد یا فیزیوتراپیست ببینه، چون اگه زود رسیدگی بشه خیلی راحت تر خوب میشه.
پاسخ