Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
مژگان کوشکی
سلام کسی چیزی راجب شانه یخ زده میدونه ؟؟؟

اظهار نظر

سلام برای درد شانه تو چت جی بی تی سرچ کردم علائممو گفتم گفت شاید شانه یخ زده باشه از توضیحاتش چیزی نفعهمیدم اطلاعاتی راجب این موضوع دارین؟

پانيذپانيذ وطن دوست

چه اسم عجیبی دارههه😁😁نشنیده بودم

پاسخ

84 روز پیش
15:35
HelmaHelma Foroughi

عزیزم شانه یخ‌ زده یعنی مفصل شونه خشک و سفت میشه و حرکتش دردناک میشه. معمولا این‌جوریه: ▪️ شونت رو که میخوای بالا ببری درد میگیره ▪️ دامنه حرکت خیلی کم میشه (مثلا نمیتونی دستتو پشت کمرت ببری) ▪️ درد مخصوصا شب‌ها بدتر میشه ▪️ کم‌کم به‌جای درد شدید، خشکی بیشتر اذیت میکنه. خیلیا فکر میکنن دیگه خوب نمیشه، ولی با فیزیوتراپی و حرکات کششی کم‌کم بهتر میشه. معمولا خودش مرحله‌ای آروم میشه ولی نیاز به پیگیری داره. اگه علائمش شبیه توئه، بهتره یه متخصص شونه نگاه کنه تا مطمئن شی که واقعاً اینه یا چیز دیگه نیست

پاسخ

68 روز پیش
12:31
qqqqqq محمد صالح

آره شانه یخ زده یعنی شونت سفت می‌شه و درد می‌کنه، طوری که نمی‌تونی راحت حرکتش بدی کم‌کم بهتر می‌شه ولی خیلی طول می‌کشه حتما باید پیش دکتر متخصص بری تا معاینه کنه و راه درمان درستو نشونت بده، چون حرکت و فیزیوتراپی درست خیلی کمک می‌کنه

پاسخ

61 روز پیش
10:34
رومینارومینا ارغوانی

نمیدونم اینی که میخوام بگم همونه یا نه ولی من مادرشوهرم شش ماه تموم دست چپش رو نمیتونست درست تکون بده آخرم رفت دکتر پیش دکتر مانی فلسفی اون براش فیزیوتراپی ورزش نوشت کم کم تونست تکون بده دستش رو

پاسخ

61 روز پیش
11:46
SoniaSonia Shariatmadar

عزیزم نباید از چت جی پی تی بپرسی حتما برو دکتر

پاسخ

60 روز پیش
23:49
mehdimehdi chaboook

واسه من تازه تق تق صدا هم میده میگن با ورزش خوب میشه

پاسخ

45 روز پیش
23:07
پریاپریا سلامی

اگر سمت شمال و رشت هستی یه سر پیش دکتر رضا جامعی مویدی برو خیلی درمان های خوبی میده برای شانه منجمد خواهرم رفته راضیه از درد خلاص شده

پاسخ

40 روز پیش
10:56
ساراسارا اقایی

اگه تهران هستی یه دکتر که خودم بخاطر شانه یخ زده رفتم و واقعا نتیجه گرفتم دکتر مریم پویان

پاسخ

40 روز پیش
11:23
شهینشهین زهرایی

حتما برو دکتر اینجا سوال نپرس

پاسخ

33 روز پیش
13:11