جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام دوستان 🙏 من مدتیه زانوم خیلی درد میگیره، دکتر گفته باید عمل تعویض مفصل انجام بدم. راستش خیلی میترسم، مخصوصاً از دوران بعد از عمل و راه رفتن کسی از شما یا اطرافیانتون این عمل رو انجام داده؟ میخوام بدونم واقعاً درد بعدش چقدره و کی میشه دوباره راحت راه رفت؟
حسن گل محمدیسلام برادر وقتت بخیر. تعویض مفصل زانو واقعا اگه پیش دکتر خوبی انجام بشه عین معجره می مونه یعنی از درد زانو به خاطر آرتروز خلاص میشی شما باید حتما معاینه بشی شاید اصلا تعویض مفصل اولین راهکار نباشه برات یه دکترخیلی خوبی میشناسم سمت جردن اگه اشتباه نکنم دکتر سینا طالبی بود اسمش من چند سال پیش برای آر تروز زانو مادرمو بردم ییشش فکر میکردیم الان 100 درصد میگه تعویض مفصل ولی آرتروسکوپی انجام داد و گفت اگه بدتر شد باز بیاریدش دوره ای یه مدت بردیمش پیش دکتر طالبی خدا خیرش بده واقعا وضعیت زانوی مادرم خوب شد حالا شما هم ی بار برو واسه معاینه پیشش ضرر نداره خیلی دکتر شریف و با وجدانی هست
پاسخ
@hmad JJپدر من پیش دکتر رضا شیروانی بختیاری عمل کرد پزشک فوق العاده حاذق و خیلی با تجربه ای هستن
پاسخ
sara kamaliیکی از آشناهای ما تعویض مفصل زانو پیش دکتر محمود طاووسی انجام داده بود، اولش یه کم درد داشت ولی بعد یکی دو هفته رو به راه شد.
پاسخ
آویتا میرعمادیپدر من پیشه دکتر پویا مشکدار عمل تعویض مفصل زانو انجام دادن الان یک هفته از عملشون میگذره میتونن راه برن خیلی راضی بودیم ازشون
پاسخ
رعنا فلاحیبعد از عمل، روزهای اول درد هست ولی با دارو و مراقبتها قابل کنترل میشه. چند روز اول کمک میگیرن و بعد چند هفته کمکم راه میرن. فیزیوتراپی هم خیلی مهمه تا زانو قوی بشه و راه رفتن راحتتر بشه.
پاسخ
melika ghaffariیکی از اقوام ما تعویض مفصل زانو پیش دکتر میربلوک انجام داده بود، راستش چند روز اول درد داشت ولی قابلتحمل بود. از هفته ی دوم کم کم بهتر شد و با کمک فیزیوتراپی بعد یه مدت راه رفتنش خیلی راحت تر از قبل شد. میگفت سخت ترین بخش فقط چند روز اولشه، بعدش آروم آروم رو بهراه میشه. الان بعد چند ماه بدون درد راه میره و خودش میگه کاش زودتر انجام داده بودم.
پاسخ
هدیه پیمبریببین واقعا تاثیر گذراه اما خوب درد زیادی داره به نظرم اول ورزش و تغذیه رو درست کن شاید بهتر بشی با دارو
پاسخ
1999 Helmaدوست من اگه واقعا ضروریه برو جراحی کن و حواست هم باشه که پیش کی جراحی میکنی من مادربزرگمو پیش یه دکتری بردم که همه ازش تعریف میکردن و الان واقعا داره راه میره بهتر از من دکتر امیر حسین مجدی برای تعویض مفصل معجره می کنه
پاسخ
طناز وفاپیشهدکتر منصور ابوالقاسمیان واقعا با تجربه و عالی هستن من تجربه خیلی خوبی از عمل پیش ایشون دارم خدا خیرشون بده
پاسخ
رادین لبافیبعد از عمل درد هست ولی با فیزیوتراپی و مراقبت درست، کمکم راه رفتن راحت میشه و کیفیت زندگی خیلی بهتر میشه. برای عمل مطمئن و برنامه دقیق بعد از جراحی، میتونی با دکتر کاوه قرنیزاده مشورت کنی؛ تجربه زیادی تو تعویض مفصل زانو داره و روند نقاهت رو کامل راهنمایی میکنه.
پاسخ