جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
دوره نقاهتش طولانیه؟
بابک کاردانمن برای زانو درد شدید رفتم پیش دکتر محمدرضا مقیمی البته به من گفت هنوز نیازی به تعویض نیست با فیزیوتراپی و کاهش وزن درست می شه خداروشکر همونطوری هم که گفت پیش رفت
پاسخ
مهسا خانیاگه دکترت خوب باشه اصلا طولانی نیست. من مامانمو دکتر مانی فلسفی عمل کرد از فرداش بدون واکر راه میرفت خیلی راحت بود
پاسخ
آویتا میرعمادیسلام بله زانوی پدر منو دکتر پویا مشکدار عمل کردن خیلی راضی بودیم ازشون هم خوش یلی دلسوز هستن هم کارشون عالیه
پاسخ
مهنا پاکسرشتمامان منم نیاز به تعویض مفصل زانو داشت اشناها ی دکتر خوب معرفی کردن بردیم پیشش عمل رو انجام داد الان خداروشکر خیلی بهتره و راحت راه میره
پاسخ
noura parsaبرای عمل تعویض مفصل زانو، دکتر علی بهاری تو تهران سعادت آباد خیلی تجربه و مهارت داره دوره نقاهت چند هفته اول با درد و نیاز به کمک، بعد از چند هفته کمکم راه رفتن راحت میشه و فیزیوتراپی خیلی مهمه.
پاسخ
melika ghaffariما برای تعویض مفصل زانو کلی دکتر پرسوجو کردیم چون عملش حساسه. بین اسم هایی که از اطرافیان شنیده بودیم، چند نفر دکتر میربلوک رو گفته بودن و میگفتن کارش روی زانو خوبه و خیلی باحوصله توضیح میده. دوره نقاهتش هم معمولا میگن چند هفته اول سخت تره، ولی با فیزیوتراپی کمکم رو بهراه میشه.
پاسخ
sana kordzadehپدر من پیشه دکتر بهزاد حنفی زاده عمل کرد بهترین دکتر تعویض مفصل زانو هستن خیلی راضی بودیم
پاسخ
+98 miladddمن دکتر مهدی مقتدائی رو میشناسم کارش خوبه بابابزرگمو پیشش عمل کریدم و الان حالش خیلی خوبه و راضیه خداروشکر
پاسخ
رادین لبافیدکتر کاوه قرنی زاده اصلا شک نکن پرفکت دوره نقاهتشم نه خیلی نیست چون باید پاشی راه بری جزو پروسه درمانه
پاسخ
آترین 💖 احسانیبرای عمل تعویض مفصل زانو، دکتر علی بهاری تجربه و مهارت خوبی دارن و دوست مامانم پیش ایشون رفته بود و خیلی راضی بود.
پاسخ