تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
پدرام جعفریان
سلام کسی تابحال پی آر پی زانو انجام داده است؟

اظهار نظر

مدتیست دردی در زانو احساس میکنم که یحتمل آرتروز هست بعضی ها پیشنهاد کردند پی آر پی تزریق کنم چون هم بی خطر است هم موثر . کسی تجربه تزریق داشته تا کمک کند؟

arrramarrram 💙

سلام بله خودم انجام دادم رفتم دکتر گفت داری آرتروزمیگیری درد زانوت واسه همونه ازش راه حل خواستم پی آر پیو گفت الان واقعا مدتیه خداروشکر دیگه زانوم درد نمکنه خیلی تزریق سبک و خوبی بود پیش دکتر رامین ارژنگ انجام دادم من خدا خیرش بده

پاسخ

25 روز پیش
10:38
🦪🦪 Sadaf

سلام مادر من برای زانو دردش پی ار پی تزریق کرد جایگزین خوبیه برای جراحی و برای مادر من جواب داد حالا شمارو باید پزشک بررسی کنه ببینه مناسبه براتون یا خیر مادر من پیشه دکتر بهزاد حنفی زاده تزرق کردن فوق تخصص زانو هست

پاسخ

15 روز پیش
14:45
nouranoura parsa

پی آر پی بی‌خطر و برای بعضی‌ها مؤثره، ولی بهتره دکتر متخصص زانو بررسی کنه. دکتر علی بهاری تو تهران تجربه خوبی داره. مامانم این کارو پیش ایشون انجام داده و راضی بوده.

پاسخ

8 روز پیش
11:11
melikamelika ghaffari

اره من پیش دکتر میربلوک انجام دادم و خیلی راضیم ایشون با توجه به مشکلی که داری و میزان مشکلت از کیت مخصوص خودت استفاده میکنن. به نظرم حتما از ایشون وقت مشاوره بگیر.

پاسخ

8 روز پیش
12:24
نیلی فرهمندنیلی فرهمند 🌊

من مامانم انجام داد خوب بود درد شدید داشتم که آروم شد ولی درمان موقته دیگه دائمی نیست

پاسخ

1 روز پیش
11:16
غزاله 🌼🌻غزاله 🌼🌻 صفری

اره عالیه واقعا انجام بده دردت از این رو به اون رو میره صدرصد بهتر از قبل میشی

پاسخ

1 روز پیش
11:47