Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
آوا توکلی
درد زانو چیکار کنم؟

اظهار نظر

کسی بوده درد زانو داشته ولی با ورزش یا فیزیوتراپی خوب شده؟ چی واقعا بهتون جواب داد

(1990)(1990) Kimira

آره عزیزم بستگی داره که اون درد برای چی ایجاد شده ولی معمولا با فیزیوتراپی خوب میشه مادرمم خیلی زانو درد شدیدی داشت و ما فکر میکردیم نیاز به جراحی داشته باشه و بعد اینکه پیش دکتر فرشید راعی رفتیم با کمک ایشون و فیزیوتراپی خیلی بهتر شد

پاسخ

68 روز پیش
09:56
melinamelina daei

من برای زانو دردم رفتم پیش دکتر محمد رضا مقیمی خداروشکر نیاز به جراحی هم نداشت فقط چند جلسه فیزیوتراپی رفتم

پاسخ

68 روز پیش
10:44
Mahgol 🌙🌸Mahgol 🌙🌸 E

سلام عزیزم تزریق و اینا میتونی انجام بدی هم ژل هیالورونیک هم پی ار پی اینا جدیدن واسه درد زانو البته باید بری دکتر ارتوپد که تخصص زانو داشته باشه ببینی چی برات بهتره یه دکتر خوب میشناسم دکتر ارژنگ فلوشیپ زانوئه دکتر خوب و منصفی هم هست برو ببین تشخیصش چیه

پاسخ

67 روز پیش
20:01
آترین 💖آترین 💖 احسانی

آره بعضی‌ها با ورزش و فیزیوتراپی درد زانوشون کمتر شده، ولی باید تمرین‌ها درست و زیر نظر دکتر باشه. من خودم برای درد زانو پیش دکتر علی بهاری رفتم و تمرین‌هایی که داد خیلی کمکم کرد.

پاسخ

61 روز پیش
13:08
🌈🌈 آوا

آره خیلیا با ورزش درست و فیزیوتراپی بهتر شدن ولی چون علت زانو درد برای هرکسی فرق داره، بهتره یه نفر دقیق معاینت کنه؛ پیشنهاد میکنم یه وقت بگیری بری پیش دکتر حمیدرضا اصلانی که هم علت رو مشخص کنه هم یه برنامه تمرین درست بهت بده.

پاسخ

54 روز پیش
12:28
زلیخازلیخا عرب زاده

به نظرم ورزش بهترین داروعه ورزش کنین کلی بهتر میشه وضعیت زانوهاتون

پاسخ

40 روز پیش
10:55
شبنمشبنم شهبازی

آره من خودم زانوم درد می‌کرد با چندتا حرکت ساده تقویتی و کششی که فیزیوتراپیست داد کم‌ کم خوب شد بیشتر از همه تمرین منظم و ول نکردنش جواب داد

پاسخ

40 روز پیش
12:07
81938193 Bastani

اره من واقعا خیلی زانو درد داشتم رفتم کلینیک صارم فیزیوتراپی انجام دادم چند جلسه خیلی بهتر شدم

پاسخ

38 روز پیش
09:53
لادنلادن بابایی

زانو منم درد میکنه ی دکتر خوب پیدا کردی ب منم بگو

پاسخ

33 روز پیش
12:29
سوسنسوسن 💎💎💎

اره عزیزم پدرمو بردیم کلینیک صارم برای فیزیوتراپی خوب جواب گرفتیم

پاسخ

33 روز پیش