جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
کسی بوده درد زانو داشته ولی با ورزش یا فیزیوتراپی خوب شده؟ چی واقعا بهتون جواب داد
(1990) Kimiraآره عزیزم بستگی داره که اون درد برای چی ایجاد شده ولی معمولا با فیزیوتراپی خوب میشه مادرمم خیلی زانو درد شدیدی داشت و ما فکر میکردیم نیاز به جراحی داشته باشه و بعد اینکه پیش دکتر فرشید راعی رفتیم با کمک ایشون و فیزیوتراپی خیلی بهتر شد
پاسخ
melina daeiمن برای زانو دردم رفتم پیش دکتر محمد رضا مقیمی خداروشکر نیاز به جراحی هم نداشت فقط چند جلسه فیزیوتراپی رفتم
پاسخ
Mahgol 🌙🌸 Eسلام عزیزم تزریق و اینا میتونی انجام بدی هم ژل هیالورونیک هم پی ار پی اینا جدیدن واسه درد زانو البته باید بری دکتر ارتوپد که تخصص زانو داشته باشه ببینی چی برات بهتره یه دکتر خوب میشناسم دکتر ارژنگ فلوشیپ زانوئه دکتر خوب و منصفی هم هست برو ببین تشخیصش چیه
پاسخ
آترین 💖 احسانیآره بعضیها با ورزش و فیزیوتراپی درد زانوشون کمتر شده، ولی باید تمرینها درست و زیر نظر دکتر باشه. من خودم برای درد زانو پیش دکتر علی بهاری رفتم و تمرینهایی که داد خیلی کمکم کرد.
پاسخ
🌈 آواآره خیلیا با ورزش درست و فیزیوتراپی بهتر شدن ولی چون علت زانو درد برای هرکسی فرق داره، بهتره یه نفر دقیق معاینت کنه؛ پیشنهاد میکنم یه وقت بگیری بری پیش دکتر حمیدرضا اصلانی که هم علت رو مشخص کنه هم یه برنامه تمرین درست بهت بده.
پاسخ
زلیخا عرب زادهبه نظرم ورزش بهترین داروعه ورزش کنین کلی بهتر میشه وضعیت زانوهاتون
پاسخ
شبنم شهبازیآره من خودم زانوم درد میکرد با چندتا حرکت ساده تقویتی و کششی که فیزیوتراپیست داد کم کم خوب شد بیشتر از همه تمرین منظم و ول نکردنش جواب داد
پاسخ
8193 Bastaniاره من واقعا خیلی زانو درد داشتم رفتم کلینیک صارم فیزیوتراپی انجام دادم چند جلسه خیلی بهتر شدم
پاسخ
لادن باباییزانو منم درد میکنه ی دکتر خوب پیدا کردی ب منم بگو
پاسخ
سوسن 💎💎💎اره عزیزم پدرمو بردیم کلینیک صارم برای فیزیوتراپی خوب جواب گرفتیم
پاسخ