جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام دوستان کسی از شما یا اطرافیانتون تعویض مفصل لگن انجام داده؟ دکتر به شوهرم گفته باید پروتز گذاشته بشه تو مفصلش لگنش و ما خیلی میترسیم که از کار افتاده بشه تجربه ای دارین؟
Kimia 🎓مادرشوهر من پیش دکتر محمد واحدیان تعویض مفصل لگن انجام دادن خیلی خیلی راضی هست واقعا کیفیت زندگیش خیلی بالاتر رفته و به زندگی برگشته
پاسخ
احمدرضا برجیمن دکتر حاجی خانی میشناسم. دکتر ارتوپد خوبیه و اصولا با سلول بنیادی درمان میکنه میخوای یه سر پیشش برید
پاسخ
آوا توکلیتعویض مفصل لگن ترسش بیشتر از خود عمله راستش ما تو خانواده یکی داشتیم انجام داد اولش استرس داشت ولی بعد عمل واقعا راحت شد راه رفتنش هم خیلی بهتر شد بیشترش بستگی به دکتر داره
پاسخ
آترینا ✨تعویض مفصل لگن همه رو میترسونه ما هم همین حسو داشتیم شوهرخاله من انجام داد اول کلی استرس داشتیم که نکنه بعدش نتونه راه بره ولی خب خداروشکر الان راحت شده دکترش شاهین مرزبان بود
پاسخ
+98 miladddپدربزرگم عمل تعویض مفصل انجام داد و الان خیلی راضیه از عملش از دکتر مقتدائی واقعا تشکر میکنم خیلی زحمت کشیدن
پاسخ
Romissa ☮︎عزیزم برو پیش دکتر امیر حسین مجدی خیلی متبهرند پدربزرگم جراحی لگن کردند پیششون خیلی حرفه ای جراحیش کردن
پاسخ
Sonia Shariatmadarپدرم تعویض مفصل لگن انجام داده پیش دکتر میرزاصادقی خیلی راضیم والا قبلش نمیتونست راه بره
پاسخ
نازنین 954آره من برای بابامو پیش دکتر طاووسی انجام دادیم، خدا رو شکر خیلی هم خوب جواب داد. اوایلش ما هم خیلی استرس داشتیم که نکنه از کار بیفته یا نتونه راه بره، ولی واقعا بعد عمل راحت تر شد، دردش کم شد و الان عادی راه میره. تعویض مفصل عمل سبک نیست ولی وقتی انجام میدن که واقعا لازم باشه و معمولا نتیجش خوبه، مخصوصا اگه دکترش وارد باشه.
پاسخ
نسا گلپرینبابا نگران نباشید پیش دکتر خوب و جراح ارتوپد با تربه بری مشکل پیش نمیاد دکتر کاوه قرنی زاده رو معرفی میکنم بهت
پاسخ
سامان مرادیانمن داییم تعویض مفصل لگن کرد، ما هم دقیقاً همین نگرانی رو داشتیم که نکنه از کار بیفته. خود عمل سخت بهنظر میرسه، ولی بعد از چند ماه و فیزیوتراپی، راهرفتنش خیلی بهتر از قبل شد، چون دیگه اون درد وحشتناک رو نداشت. بهنظر من اگه به دکترش اعتماد دارین، حتماً با خودش درباره ترسهاتون حرف بزنین، معمولاً توضیحاتش آرومکنندهست.
پاسخ
8193 Bastaniنه من مادربزرگم نمیتونست راه بره تعویض مفصل لگن انجام داد پیش دکتر امیرحسین مجدی الان راحت میتونه راه بره بدون عصا
پاسخ
آریانا شهسواریدکتر سید محمد جواد مرتضوی عالیه برای مشکلات لگن و تعویض مفصلش برو پیشش ببین چی میگه
پاسخ