Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
آوا توکلی
درد ارتروز لگن چطوریه؟

اظهار نظر

کسایی که آرتروز لگن دارن شما اول دردتون از کجا شروع شد؟ کشاله بود یا خود لگن؟ میخوام تجربه بقیه رو بدونم

پروانهپروانه سجادی

برو پیش دکتر حسین ادهمی کارش خیلی خوبه

پاسخ

68 روز پیش
10:31
صدفصدف رستگار

خیلی‌ها که آرتروز لگن دارن میگن اول دردشون مستقیم از خود لگن شروع نشده بیشتر کشاله ران یا بغل باسن بوده. بعضیا هم اول فکر کردن کمردرده چون به کمر یا رون پات می‌زنه. حالا اگر مشهدی من دکتر افشین نوفرستی رو میشناسم برای مفصل توی قوچانه اگرم نیستی بگو کجایی برات پرس و جو کنم عزیزم

پاسخ

68 روز پیش
10:47
rinarina sharafian

برای هر کسی فرق داره فک کنم ولی معمولا درد آرتروز لگن اول از کشاله ران شروع می‌شه و بعد به باسن یا خود لگن می‌ره، ولی بعضی‌ها هم مستقیم توی مفصل لگن درد دارن من که این مشکل رو داشتم پیش دکتر محمد رضا مقیمی رفتم

پاسخ

61 روز پیش
12:44
ravarava tehrani

بیشتر آرتروز لگن از کشاله ران شروع میشه و بعد کم‌کم به لگن، باسن و حتی کنار ران می‌زنه. خیلی‌ها میگن اول فکر می‌کردن از عضله‌ست، ولی درد عمیق و داخلیه و با راه رفتن یا بلند شدن از نشستن بدتر میشه. اگه اینجوریه، بد نیست یه متخصص ارتوپدی مثل دکتر کاوه قرنی‌زاده معاینت کنه چون با عکس ساده لگن خیلی راحت می‌فهمه آرتروزه یا مشکل دیگه.

پاسخ

54 روز پیش
10:54
🌈🌈 آوا

خیلیا میگن دردش اول از کشاله ران شروع میشه و ممکنه بزنه به ران و زانو، مخصوصا موقع راه رفتن، پله و بلند شدن از نشستن. یه نشونه‌ رایجش هم اینه که لگن خشک میشه و چرخوندن پا سخت‌ تر میشه

پاسخ

54 روز پیش
12:26
آدينهآدينه 🥀

من مامانم دردش از دنبالچه شروع شد بعدم زد به پاهاش دیگه نمیتونست بشینه حتی دکتر مانی فلسفی نجاتش داد واقعا دکتر خوب معجزه اس

پاسخ

47 روز پیش
12:17
شبنمشبنم شهبازی

واسه من اولش درد از کشاله ران شروع شد مخصوصاً موقع راه رفتن یا بلند شدن بعدش کم‌کم خود لگن و باسن هم درد گرفتو تیر می‌کشید

پاسخ

40 روز پیش
12:05
سوسنسوسن 💎💎💎

برو دکتر عزیزم خیلی خطرناکه

پاسخ

33 روز پیش
13:16