Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
💖خاطره 💖 💖💖💖
يه مدت احساس ميكنم نورها برام پخش ميشه

اظهار نظر

يه مدت احساس ميكنم نورها برام پخش ميشه، مخصوصا شب كه بيرونم چراغا عجيب ديده ميشه. كسي همچين تجربه‌اي داشته؟ يعني مشكل خاصی داره چشام يا از خستگي چشمه؟

رویایرویای اکلیلی

شاید چشمات ضعیف شده باشه یا حتی اینکه به نور حساس شده باشه بهتره بری پیش متخصص تا مطمعن بشی

پاسخ

47 روز پیش
14:07
🎬🎬 بیتا

سلام عزیزم، منم یه دوره‌ای دقیقاً همین مشکل رو داشتم و مخصوصاً شب‌ها وقتی بیرون بودم چراغ‌ها برام هاله‌دار و پخش دیده می‌شدن. راستش برای من بیشتر از خستگی چشم و کار زیاد با موبایل و نور صفحه بود؛ وقتی استراحت می‌کردم و یه مدت کمتر به صفحه نگاه می‌کردم بهتر می‌شد. البته بعضی وقت‌ها خشکی چشم هم باعث همین حالت می‌شه و با اشک مصنوعی بهتر می‌شه. ولی اگه این حالت زیاد تکرار می‌شه یا شدیدتر شده، بهتره یه چک ساده چشم بدی تا مطمئن بشی چیز خاصی نیست.

پاسخ

47 روز پیش
23:38
ماهک رستگارفرماهک رستگارفر رستگارفر

منم یه مدت همچین حالتی داشتم، بیشتر وقتا از خستگی چشم یا کار زیاد با موبایل و نور صفحه‌ست. اگه استراحت می‌کنی و کمتر به صفحه نگاه می‌کنی بهتر می‌شه، ایشالا که چیز خاصی نیست ولی اگه ادامه‌دار شد یا سردرد و تاری دید داشتی، بهتره یه بار چشم‌پزشک ببینتت.

پاسخ

46 روز پیش
16:06
نیلونیلو زمردی

این حالت می‌تونه هم از خستگی چشم یا نزدیک‌ بینی باشه و هم نشونه شروع آب مروارید یا مشکلات عدسی چشم. بهتره برای مطمئن شدن پیش چشم‌ پزشک بری و معاینه بشه.

پاسخ

40 روز پیش
11:40