Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
ساناز 🩺
سرطان روده داشتم، تازه عمل شدم ولی نمیدونم چی بخورم

اظهار نظر

من به خاطر توده روده عمل شدم و الان خونم مشکلم اینه که اصلا نمیدونم الان چی باید بخورم و چی نخورم که هم زخم داخلی اذیت نشه هم ضعف نگیرم. یه چیزی میخورم دل‌ پیچه می‌ گیرم، یه چیزی دیگه میخورم حالت تهوع… کلا گیج شدم😭 شماهایی که عمل روده داشتین، چند روز بعد تونستین غذای معمولی بخورین؟ غذاهای آبکی بهتره یا سبک ولی جامد؟ اگه متخصص کولورکتال یا آنکولوژی خوب سراغ دارین لطفا اسمش رو بگین🙏❤️

صحراصحرا 🏜️

خدا سلامتی بده گلم ایشالا حالتون عالی باشه والا من دکتر خوب که سراغ ندارم ولی هم تو گوگل میتونی تغذیه خوب و ببینی از این سایتا هم دکتر خوب پیدا میشه بازم ایشالا بقیه راهنماییت کنن

پاسخ

61 روز پیش
14:07
SamiraSamira Esmaeili

بعد عمل روده باید آروم‌ آروم بری جلو. چند روز اول غذاهای آبکی و خیلی سبک مثل سوپ رقیق، آب‌ گوشت صاف‌ شده، فرنی و اینا بهتره. چیزای نفاخ، چرب، ادویه‌ دار و سبزی خام نخور اگه هنوز نمی‌ دونی دقیق چی برات مناسبه، بهتره یه متخصص معاینت کنه. دکتر فرزاد واقف داوری تو این زمینه کارش درسته و خیلی دکتر معروفی هستن

پاسخ

60 روز پیش
17:37
جنانجنان خداداد

يکي از فاميلاي ما بعد عمل روده تا مدتي فقط غذاهاي خيلي سبک مثل سوپ، فرني، نون تست و چيزاي آبکي ميخورد. غذاي چرب، نفاخ يا سفت اذيتش ميکرد. کم کم بهتر شد و آروم آروم غذاها رو اضافه کرد.

پاسخ

59 روز پیش
07:10
35Arezoo35Arezoo 🥂

بعد از عمل روده چند روز اول غذاهای آبکی و خیلی سبک بهتره، چون سیستم گوارش هنوز حساسیته داره. دل‌پیچه و تهوع هم تو روزهای اول طبیعیه ولی نباید طولانی بشه. چون شرایط هر کسی فرق داره، خیلی مهمه که متخصص کولورکتال یا آنکولوژی رژیم مخصوص خودش رو بده. بهتره حتماً با پزشکت یا یه متخصص تغذیه آشنا با بیماران روده مشورت کنی تا روند بهبودت سریع‌تر پیش بره.

پاسخ

59 روز پیش
10:16
ارسلانارسلان عبادیان

کاملاً درکت می‌کنم، خودم بعد از عمل روده وقتی تازه از بیمارستان مرخص شدم، مثل تو گیج بودم و نمی‌دونستم چی بخورم که زخم اذیتم نکنه و ضعف نگیرم. چند روز اول فقط سوپ و آب‌گوشت سبک، فرنی و آبمیوه رقیق می‌خوردم و هر چیز سنگین یا ادویه‌دار باعث دل‌پیچه و حالت تهوعم می‌شد. بعد از چند روز کم‌کم پوره سبزیجات و برنج نرم رو اضافه کردم و دیدم روده راحت‌تر هضم می‌کنه. تجربه خودم بهم یاد داد که وعده‌های کوچک و مکرر و مایعات کافی کلید جلوگیری از ضعف و مشکلات گوارشی هستن و حتماً هر مرحله رو با پزشک پیگیری کنید تا رژیم متناسب با وضعیت عملت مشخص بشه.

پاسخ

54 روز پیش
11:25