Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
آیدا تیموری
ممکنه بعد از تخلیه سینه و درمان کامل باز بیماری برگرده؟

اظهار نظر

خواهرم سینشو تخلیه کرد و کامل درمان شد امکان بازگشت بیماری هست؟ چون گفتن هر 6 ماه باید چکاپ بشه

🎁🎁 Hedieh

عزیزم ممکنه بمیاری برگرده به خاطر همینم هست که دکترا اصرار به چکاپ دارن اما شما نگران نباشید وقتی به موقع درمان و دارو انجام بدین دیگه استرسی ندارین فقط مراقبت کنین

پاسخ

59 روز پیش
09:59
مهتابمهتاب فرخ نیا

حتما ببرید برای چکاپ نمی دونم دکتر خواهرتون کی هست من پیشنهاد می کنم ببرید پیش دکتر ناهید نفیسی

پاسخ

59 روز پیش
10:26
🦇🦇🦇🦇🦇🦇 Melina

اره مامان بزرگ من بعد 10 سال اون یکی سینه اش برگشت ولی خب اونم درمان شد باید زیر نظر باشن

پاسخ

54 روز پیش
10:39
نیکی 🌼نیکی 🌼 صبوری

متاسفانه تو دنیای سرطان هیچ‌وقت نمیشه گفت صفر درصد دیگه پیش نمید، ولی بعد از تخلیه سینه و درمان کامل، احتمال بازگشت خیلی کمتر میشه. برای همین دکتر شاپور عزیزی تأکید می‌کنن که چکاپ هر ۶ ماه طبیعی و از روی احتیاطه تا اگر چیزی خیلی زود تشخیص داده بشه.

پاسخ

54 روز پیش
11:15
ترمه فربدترمه فربد 🍀

معمولا بعد درمان كامل احتمال برگشت هست اما درصدش بستگي به نوع سرطان و درمان داره. براي همين ميگن هر ۶ ماه چكاپ. اين كاملا طبيعيه و براي كنترل وضعيت و آرامش ذهن خود بيماره.

پاسخ

52 روز پیش
08:49
نرگسنرگس رسولی

متأسفانه صفر نمی‌شه، ولی خیلی پایین میاد. برای همینه که میگن هر ۶ ماه یه چکاپ. خیلیا سال‌ها بدون مشکل زندگی می‌کنن، ولی چکاپ فقط برای خیاله‌آسوده‌ست.

پاسخ

45 روز پیش
03:25