جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
من خیلی شنیدم که باید مرتب سینه هامون چک کنیم. اینو از چه سنی باید انجام داد؟ اقایونم باید چکاپ کنند؟
ترلان فرهادیانممعولا شنیدم از 20 سالگی به بعد اما اگه سابقه بیماری در این مورد توی خانواده باشه بهتره از سن کم شروع بشه
پاسخ
گلناز برومندکاملاً درکت میکنم، من خودم هم یه مدت وقتی متوجه شدم مامانم یا یکی از دوستام باید چکاپ سینه انجام بده، کلی استرس گرفتم و نمیدونستم از کجا شروع کنم. بعد فهمیدم با معاینه خودآزمایی ماهانه و مراجعه به پزشک برای معاینه بالینی میتونم خیالم راحت باشه و هر چیزی غیرطبیعی رو سریع تشخیص بدم. همین باعث شد بفهمم چقدر مهمه که از حدود ۲۰ سالگی مراقبت رو شروع کنیم و بعد از ۴۰ سالگی ماموگرافی هم جزو برنامه منظم باشه. حتی برای آقایان هم اگر سابقه خانوادگی یا علائم غیرطبیعی باشه، مراجعه به پزشک میتونه خیلی کمککننده باشه.
پاسخ
نیکی 🌼 صبوریدکتر شاپور عزیزی میگن از ۲۰ سالگی به بعد هر خانمی باید ماهی یکبار خودش سینههاشو معاینه کنه، و از ۴۰ سالگی به بعد ماموگرافی سالانه خیلی مهمه. آقایون هم اگر سابقه خانوادگی یا علائم غیرعادی داشته باشن باید چکاپ بشن، ولی شیوعش خیلی کمتره.
پاسخ
01 Mobinaاگه ریسک خاصی نداری، از حدود ۲۰ سالگی خوبه هر چند وقت یه بار خودت سینه هاتو چک کنی که به تغییراتش آشنا باشی؛ برای غربالگری جدی هم الان بیشتر راهنماها میگن از ۴۰ سالگی ماموگرافی رو شروع کن و هر یکی دو سال انجام بده. اگه سابقه خانوادگی قوی یا ریسک بالا داری، ممکنه دکتر بگه زودتر شروع کنی.
پاسخ
رخساره حیدریببینین این سرطان الان انقدر شایع شده که بین مردا هم دیده میشه اما کمتر شما اگه سابقه خانوادگی کنسر سینه دارین حتما هر 6 ماه سونو بدین اما اگه ندارین هر یکسال برین و هر 3،4 سال هم مامو
پاسخ
ثمین معتمدیمعمولا ميگن از حدود ۳۰ سالگي بهتره هر از گاهي خودمون چك كنيم و از ۴۰ سالگي چكاپ منظم لازم ميشه. آقايون هم اگر سابقه خانوادگي داشته باشن بايد چك كنن، ولي شيوعش كمتره.
پاسخ
نرگس رسولی✔ خودآزمایی از ۲۰ سالگی ✔ سونوگرافی از ۳۰ سالگی به بعد ✔ ماموگرافی معمولاً از ۴۰ سالگی و بلهههه، آقایون هم باید چک کنن مخصوصا اگه سابقه خانوادگی قوی دارن.
پاسخ