جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
خواهرم سینشو تخلیه کرد و کامل درمان شد امکان بازگشت بیماری هست؟ چون گفتن هر 6 ماه باید چکاپ بشه
🎁 Hediehعزیزم ممکنه بمیاری برگرده به خاطر همینم هست که دکترا اصرار به چکاپ دارن اما شما نگران نباشید وقتی به موقع درمان و دارو انجام بدین دیگه استرسی ندارین فقط مراقبت کنین
پاسخ
مهتاب فرخ نیاحتما ببرید برای چکاپ نمی دونم دکتر خواهرتون کی هست من پیشنهاد می کنم ببرید پیش دکتر ناهید نفیسی
پاسخ
🦇🦇🦇 Melinaاره مامان بزرگ من بعد 10 سال اون یکی سینه اش برگشت ولی خب اونم درمان شد باید زیر نظر باشن
پاسخ
نیکی 🌼 صبوریمتاسفانه تو دنیای سرطان هیچوقت نمیشه گفت صفر درصد دیگه پیش نمید، ولی بعد از تخلیه سینه و درمان کامل، احتمال بازگشت خیلی کمتر میشه. برای همین دکتر شاپور عزیزی تأکید میکنن که چکاپ هر ۶ ماه طبیعی و از روی احتیاطه تا اگر چیزی خیلی زود تشخیص داده بشه.
پاسخ
ترمه فربد 🍀معمولا بعد درمان كامل احتمال برگشت هست اما درصدش بستگي به نوع سرطان و درمان داره. براي همين ميگن هر ۶ ماه چكاپ. اين كاملا طبيعيه و براي كنترل وضعيت و آرامش ذهن خود بيماره.
پاسخ
نرگس رسولیمتأسفانه صفر نمیشه، ولی خیلی پایین میاد. برای همینه که میگن هر ۶ ماه یه چکاپ. خیلیا سالها بدون مشکل زندگی میکنن، ولی چکاپ فقط برای خیالهآسودهست.
پاسخ