جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
من پدر بزرگم داشت و بر اثر همین بیماری فوت شد. عمو پدرمم جدیدا تشخیص دادن داره من خیلی نگران پدرمم. ممکنه بگیره؟
Setayesh 1997این نگرانیت قابل درکه، چون وقتی چند نفر تو خانواده درگیر میشن آدم حساس میشه. سرطان پروستات میتونه یه زمینه خانوادگی داشته باشه، ولی این به معنی قطعی بودنش برای بقیه نیست. بهترین کار اینه که پدرت هر سال چکاپ مخصوص آقایان رو انجام بده (آزمایش PSA و معاینه). با همین چکهای ساده خیلی راحت میشه زود تشخیص داد و خیالت راحت بشه
پاسخ
🦇🦇🦇 Melinaمعلوم نمیکنه که توی سین بالا میگیرن معمولا بعدش عمل میکنن در میارن نگران نباش اصلا
پاسخ
لعیا نصراللهیسلام، میفهمم چقدر نگران هستی 😔. راستش سرطان پروستات یه بخشش ارثیه، یعنی سابقه خانوادگی میتونه ریسک رو بالا ببره، ولی اصلاً یعنی حتماً پدرت هم میگیره. بهترین کار اینه که پدرت معاینات منظم و آزمایش PSA داشته باشه تا اگر چیزی باشه زود تشخیص داده بشه و درمان راحتتر باشه. صبور باش و نگران نباش، خیلیها با پیگیری منظم سالم میمونن.
پاسخ
آیین فرهمندراستش ما تو خانوادهمون تجربه مشابه داشتیم. پدربزرگم مبتلا بود و چند سال بعدش برای داییم هم تشخیص دادن. دکترها بهمون گفتن که احتمال ارثی بودنش وجود داره، ولی قطعی نیست و خیلی چیزها مثل سن، سبک زندگی و چکاپهای منظم تأثیر داره. برای همین من و پدرم فقط هر سال آزمایش میدیم که خیالمون راحت باشه. به نظرم برای پدرت هم چکاپ باعث میشه زودتر مطمئن بشین و نگرانیت کمتر بشه.
پاسخ
رعنا پارسافرمن بابام 60 سال رو رد کرده یه بار که چکاپ داده بود بردیمش پیش دکتر گفت واسه پروستاتت آزمایش دادی گفتیم نه گفت آقایون بالای 60 سال حتمااا باید حداقل سالی یکبار وضعیت پروستاتشون چک بشه اصلا جدا از ژنتیک و اینا حتما باید معاینه بشن مثل چکاپ سینه و رحم ما خانوما که از یه سنی به بعد واجبه شما هم که میگین تو ارثتون هست حتتتمااااا پدرتونو برای آزمایش و معاینه ببرین خیالتون راحت شه راستی شنیدم روزی یه دونه گوجه خامم بخورن برای پروستاتشون خوبه
پاسخ
ترمه فربد 🍀بله، سرطان پروستات ميتونه ارثی باشه به خصوص اگر چند نفر از خانواده پدري درگيرش بودن. پدرت بهتره از يك سني به بعد PSA سالانه بده. اينجوري اگر اتفاقي باشه خيلي زود تشخيص داده ميشه.
پاسخ
سودابه 👩🎓خیی متاسفم ولی حتما پیگیری کن
پاسخ