جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام، من یه مدته یه برجستگی کوچیک حس میکنم ولی نمیدونم چیه. از استرس خواب ندارم. کسی بوده بره چک کنه و آخرش چیز خطرناک نباشه؟ تجربههاتون آرامش میده...
Aylar A^Aعزیزم نگران نباش هر برجستگی که سرطان نیست برای اطمینان حتما برو پیش متخصص پوست من خودم بهت دکتر حمیدرضا اوجاقی و معرفی میکنم واقعا پزشک باتجربه و ماهری هستن
پاسخ
✨Haniyeh✨ Soleimaniبدون معاینه و بررسی پزشکی که معلوم نمیشه چیه. ولی استرس نداشته باشید بنظرم زودتر پیش دکتر برید. من بارها برام پیش اومده بابت یه مشکلی احتمال خیلی خطرناک میدادم ولی بعد از بررسی دیدم که خیلی راحت حل شده
پاسخ
آوا رحمتی 🌈قابل درکه آدم با یه برجستگی کوچیک هزار فکر میکنه. ولی باور کن خیلی وقتا چیز جدی نیست کلی آدم رفتم دیدم که با همین استرس رفتن چک کردن و آخرش خداروشکر چیزی نبوده. بهترین کار اینه که الکی تو ذهنت بزرگش نکنی و یه بار درست و حسابی چکش کنی تا خیالت راحت شه. اگه میخوای یه نظر دقیق و مطمئن بشنوی، دکتر فرزاد واقف داوری تو انکولوژی خیلی قابل اعتماده
پاسخ
🌙 Ronak 🌙 1998سلام برادر نه هر برجستگی که سرطان نیست شاید چربی باشه شاید کیست باشه شاید خیلی چیزای دیگه اول برید دکتر بعدم توکل کنید به خدا
پاسخ
🤖_A_👽 ArmitAعزیزم هر برجستگی کوچیکی که سرطان نیست احتمالا یه بیماری پوستی خفیفی باشه و لی بازم برای اینکه مطمعن بشیو درمانش کنی بهتره بری پیش یه متخصص اگه نمیشناسی من بهت دکتر حمیدرضا اجاقی و پیشنهاد میکنم واقعا باتجربه و حرفه ای هستن
پاسخ
شقایق میرزاییعزیزم جدی بگیرش هر چیزی ممکنه باشه شاید ی توده خوش خیم باشه یا حتی کیست بنطرم برو پیش متخصص ک بفهمی چیه داستان دکتر معصومه صابریان استاده توی این کار برو پیششون
پاسخ
sheydaaaa 5455نه عزیزم، اصلاً لازم نیست قبل از چک کردن خودتو خسته کنی. خیلیا یه توده پیدا کردن و آخرش چیز معمولی از آب دراومده کیست، فیبروآدنوم، چربی… فقط سریعتر سونو بده که ذهنت از فکر و خیال خلاص شه. دکتر شاپور عزیزی همیشه میگه: «توده دیدی، نترس چکش کن.» واقعا همین یه کار آرومت میکنه.
پاسخ