Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
رادین لبافی
سرطان دارم یعنی؟

اظهار نظر

سلام، من یه مدته یه برجستگی کوچیک حس می‌کنم ولی نمی‌دونم چیه. از استرس خواب ندارم. کسی بوده بره چک کنه و آخرش چیز خطرناک نباشه؟ تجربه‌هاتون آرامش میده...

AylarAylar A^A

عزیزم نگران نباش هر برجستگی که سرطان نیست برای اطمینان حتما برو پیش متخصص پوست من خودم بهت دکتر حمیدرضا اوجاقی و معرفی میکنم واقعا پزشک باتجربه و ماهری هستن

پاسخ

62 روز پیش
11:34
✨Haniyeh✨✨Haniyeh✨ Soleimani

بدون معاینه و بررسی پزشکی که معلوم نمیشه چیه. ولی استرس نداشته باشید بنظرم زودتر پیش دکتر برید. من بارها برام پیش اومده بابت یه مشکلی احتمال خیلی خطرناک میدادم ولی بعد از بررسی دیدم که خیلی راحت حل شده

پاسخ

62 روز پیش
13:29
آوا رحمتیآوا رحمتی 🌈

قابل درکه آدم با یه برجستگی کوچیک هزار فکر میکنه. ولی باور کن خیلی وقتا چیز جدی نیست کلی آدم رفتم دیدم که با همین استرس رفتن چک کردن و آخرش خداروشکر چیزی نبوده. بهترین کار اینه که الکی تو ذهنت بزرگش نکنی و یه بار درست و حسابی چکش کنی تا خیالت راحت شه. اگه میخوای یه نظر دقیق و مطمئن بشنوی، دکتر فرزاد واقف داوری تو انکولوژی خیلی قابل اعتماده

پاسخ

61 روز پیش
20:42
🌙 Ronak 🌙🌙 Ronak 🌙 1998

سلام برادر نه هر برجستگی که سرطان نیست شاید چربی باشه شاید کیست باشه شاید خیلی چیزای دیگه اول برید دکتر بعدم توکل کنید به خدا

پاسخ

60 روز پیش
10:18
🤖_A_👽🤖_A_👽 ArmitA

عزیزم هر برجستگی کوچیکی که سرطان نیست احتمالا یه بیماری پوستی خفیفی باشه و لی بازم برای اینکه مطمعن بشیو درمانش کنی بهتره بری پیش یه متخصص اگه نمیشناسی من بهت دکتر حمیدرضا اجاقی و پیشنهاد میکنم واقعا باتجربه و حرفه ای هستن

پاسخ

55 روز پیش
10:40
شقایقشقایق میرزایی

عزیزم جدی بگیرش هر چیزی ممکنه باشه شاید ی توده خوش خیم باشه یا حتی کیست بنطرم برو پیش متخصص ک بفهمی چیه داستان دکتر معصومه صابریان استاده توی این کار برو پیششون

پاسخ

55 روز پیش
10:53
sheydaaaasheydaaaa 5455

نه عزیزم، اصلاً لازم نیست قبل از چک کردن خودتو خسته کنی. خیلیا یه توده پیدا کردن و آخرش چیز معمولی از آب دراومده کیست، فیبروآدنوم، چربی… فقط سریع‌تر سونو بده که ذهنت از فکر و خیال خلاص شه. دکتر شاپور عزیزی همیشه می‌گه: «توده دیدی، نترس چکش کن.» واقعا همین یه کار آرومت می‌کنه.

پاسخ

47 روز پیش
03:14