Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
حدیثه نوروزی
با سرطان چجوری کنار میاین؟

اظهار نظر

راستش چند ماهه فهمیدم سرطان دارم و هنوزم کامل باورم نشده. یه روز خوبم، یه روز داغون… اصلاً نمی‌ دونم این بالا پایین شدن حس‌ ها طبیعیه یا نه. میخوام بدونم شما که تجربه دارین، چجوری باهاش کنار میاین؟ چی باعث میشه روحیه‌ تون نریزه؟ حرف کسی که واقعا این مسیر رو رفته برام خیلی ارزش داره 🙏

🎁🎁 Hedieh

عزیزدلم درکت میکنم که چقدر مسیر سختیه تنها چیزی که میتونم بهت بگن اینه که خوشحال باش چون حداقل میدونی که درمان داره خداروشکر الان علم پیشرفت کرده هیچ بیماری نیست که نشه درمانش کرد توکلت به خدا باشه به خاطر خانوادت سرپا بمون❤❤✨✨

پاسخ

59 روز پیش
09:58
sadafsadaf kamyabi

همیشه سعی بکن روحیه تو حفظ بکنی اینکه بتونی روحیه خودتو حفظ بکنی خیلی مهمه عزیزم مراقب باش

پاسخ

54 روز پیش
10:22
آتناآتنا فرجی

آره کاملا طبیعیه… این بالا پایین شدن حس‌ ها واسه بیشتر آدما تو این مسیر پیش میاد من چیزی که خیلیا میگن کمکشون کرده اینه: خبر و سرچ رو محدود کنن، درمان رو مرحله‌ به‌ مرحله جلو برن، یه آدم امن برای حرف زدن داشته باشن و کارای کوچیک روزانه مثل پیاده‌ روی و خواب مرتب رو جدی بگیرن. و مهمتر از همه: وقتی حالت بده، به خودت حق بده… قرار نیست همیشه قوی باشی؛ همین که داری ادامه میدی یعنی داری میجنگی.

پاسخ

54 روز پیش
10:35
لعیالعیا نصراللهی

سلام عزیزم 🙏، واقعاً می‌فهمم چه حس سختی داری. من هم وقتی متوجه شدم سرطان دارم، روزایی بود که احساس می‌کردم همه چیز روی سرم ریخته، و روزای خوب هم داشتم که امیدوار می‌شدم. این بالا و پایین بودن حس‌ها کاملاً طبیعیه، هیچ کس انتظار نداره همیشه قوی باشی. چیزی که به من کمک کرد این بود که خودم رو درگیر چیزهای کوچک و مثبت کنم، از خانواده و دوستان حمایت بگیرم، و هر روز یه کار ساده برای خودم انجام بدم که حس کنم کنترل دارم.

پاسخ

54 روز پیش
10:56
نازلی بهارینازلی بهاری 🌷🌷🌷🌷

خوب و بد شدن حس که طبیعیه ولی چیزی که مهمه اینه که امید به درمان داشته باشید حتی تو بدترین شرایط هم باور کنید که خوب میشید. خیلیا داشتن خوب شدن.

پاسخ

54 روز پیش
11:03
mhmmhm shadi

عزیزم امیدوارم بتونم کمی از حال بدت کم کنم ولی زندگی همینه حق داری روزایی حالت بد باشه برو مشاوره و سفر و طبیعت زیاد برو سعی کن از زندگیت لذت ببری ما هم از فردا مون خبر نداریم شاید فردا صبح یه گلدون بیوفته روی سرم و بمیرم

پاسخ

54 روز پیش
11:20
پرنیاپرنیا خالقی

به نظرم حرف زدن با كساني كه تجربه مشابه داشتن و داشتن يك روانشناس كنار درمان پزشكي خیلی میتونه حالتو بهتر کنه.

پاسخ

52 روز پیش
08:45
sheydaaaasheydaaaa 5455

کاملا طبیعی‌ه که یه روز خوب باشی یه روز خراب… همه کسایی که این مسیر رو رفتن همین بالا پایین رو داشتن. خیلیا می‌گن دو چیز کمکشون کرده: حرف زدن با آدمای آگاه و داشتن برنامه روزمره کوچیک حتی اگه انرژی کم باشه. دکتر شاپور عزیزی هم همیشه به بیمارا می‌گه این مسیر فقط جسمی نیست نیمی از داستان روحیه‌ست. کم‌کم یه نقطه تعادل جدید پیدا می‌کنی، باور کن تنها نیستی

پاسخ

45 روز پیش
03:15