تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
Shahla Azimi
کسی خونریزی و درد عجیب رحم داشته؟

اظهار نظر

دخترها یه سؤال دارم. چند ماهه پریودهام نامنظم شده، بعضی وقتا وسط ماه هم لکه‌بینی دارم، همراه با یه جور درد اذیت‌کننده تو پایین شکم و کمر. یه کم هم می‌ترسم برم دکتر، هی تو اینترنت می‌خونم نکنه مربوط به سرطان رحم باشه و استرسم بیشتر میشه. کسی تجربه مشابه داشته؟ این حالت براتون از چی بوده؟ رفتین دکتر چی براتون گفتن و چه آزمایش‌هایی لازم شد؟

نیلرانیلرا وکیلی

خب اگر سرطان باشه که باید سریع اقدام بکنی نه اینکه نری دکتر مائده یوسفی خیلی خوبه برو پیشش

پاسخ

1 روز پیش
10:32
الهامالهام مرشدی ♉

دلاتیل مختلفی میتونه داشته باشه شاید مشکل هورمونی داشته باشی فقط و سرطان نباشه ولی حتما هر چه سریع تر برو دکتر که زودتر درمان شی

پاسخ

1 روز پیش
10:42
ناهید گل محمدیناهید گل محمدی 🎹📻

بابا جو نده ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی نگران نشو دکتر خوب پیدا بکن

پاسخ

1 روز پیش
10:44
شهرزادشهرزاد سایت

شاید خیلیا اینجوری بشن این حالت‌ها به اختلال هورمونی، کیست تخمدان یا استرس مربوطه و خطرناک نیست ولی حتما باید پیش دکتر متخصص زنان بری و سونو و آزمایش هورمونی انجام بدی تا خیالت راحت بشه.

پاسخ

1 روز پیش
10:50
💛💛 تینا شاهرخی

من چند ماه درگیر این مشکل بودم پیش دکتر اعظم سادات موسوی درمان شدم دکتر با تجربه و شناخته شده ای هستن

پاسخ

1 روز پیش
10:56
💛💛 تینا شاهرخی

من بخاطر فیبروم این مشکل برام پیش اومده با تشخیص و درمان خوب دکتر اعظم سادات موسوی درمان شدم مشکلم کاملا رفع شده

پاسخ

1 روز پیش
10:57
نیکی 🌟نیکی 🌟 یکتا

سلام عزیزم من خودم دو ماه بود که هر روز خونریزی داشتم اما پیش متخصص که رفتم متوجه شدیم عفونت و با دارو خوب شدم من پیش دکتر لیلا تدین رفتم

پاسخ

1 روز پیش
11:18
NikaNika Ahmadi

بابا هر مشکلی که سرطان نیست. میتونه حتی کیست یا تنبلی تخمدان هم باشه باید بری دکتر حتما.یهو میبینی اصلا با دارو حل میشه

پاسخ

1 روز پیش
11:32