Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
Samira Esmaeili
لطفا یکی بگه این دردای عجیب طبیعی‌ان یا باید جدی بگیرم؟

اظهار نظر

سلام دخترها. چند وقته موقع پریود درد‌هام خیلی شدیدتر شده، یه جوری که کمرم تیر می‌ کشه سمت پا. تازه بین پریود هم گاهی لکه‌ بینی دارم. رفتم دکتر عمومی چیز خاصی نگفت جدیش نگرفتن، ولی خودم ترسیدم که نکنه مشکل از تخمدان باشه یا سرطان دهانه رحم و اینا باشه کسی تجربه داشته؟ الان باید چیکار کنم؟؟؟؟ اگه یه دکتر خوب زنان یا انکولوژیست می‌ شناسید معرفی کنید. راستش یه کم استرس دارم😥😥

SamanehSamaneh Jalal

سلام عزیزم استرس نگیر به جاش برو آزمایش و اینا بگیر شاید اصلا تنبلی تخمدان بشه اندومتریوز باشه یا هرچی دیگه

پاسخ

59 روز پیش
09:52
گندمگندم 🌿🌿🌿

سلام عزیزم منم مثل تو بودم و خیلی درد داشتم جوریکه میرفتم درمانگاه تا آمپول بزنم بعد رفتم پیش دکتر لیلا تدین و با راهنمایی و درمان های ایشون خیلی بهتر شدم

پاسخ

54 روز پیش
10:26
PaxinaPaxina 🦢

باید سریع پیگیری بکنی خیلی مهه این موضوع از همین دکتر های مطب چی انتخاب بکن چیز خوبیه

پاسخ

54 روز پیش
10:28
لعیالعیا نصراللهی

سلام عزیزم 😥، کاملاً می‌فهمم که چقدر استرس گرفتی. بعضی وقت‌ها درد شدید موقع پریود و تیر کشیدن کمر به پا می‌تونه طبیعی باشه و به گرفتگی عضلات یا قاعدگی دردناک مربوط باشه، ولی لکه‌بینی بین پریودها و درد شدید رو نمی‌شه نادیده گرفت. واقعاً بهتره یه دکتر زنان متخصص یا انکولوژیست ببینی تا بررسی کامل انجام بشه و خیالت راحت بشه. استرس هم خودش می‌تونه درد رو بیشتر کنه، پس سعی کن تا زمان ویزیت آرامش داشته باشی.

پاسخ

54 روز پیش
10:53
لعیالعیا نصراللهی

عزیزم، کاملاً حق داری نگران باشی و استرس داشته باشی. خیلی از دردهای پریود معمولاً طبیعی هستند، اما وقتی درد شدید می‌شه، به پا و کمر تیر می‌کشه یا بین پریود لکه‌بینی داری، نشونه‌هایی هستند که باید جدی گرفته بشن و نیاز به بررسی دقیق‌تر دارن. بهترین کار اینه که با یه متخصص زنان باتجربه مشورت کنی و در صورت نیاز آزمایش‌ها یا سونوگرافی‌های لازم رو انجام بدی تا علت دقیق مشخص بشه. اکثر مواقع این مشکلات ناشی از کیست تخمدان، اندومتریوز یا مشکلات هورمونی هستند و نگران‌کننده نیستند، اما بررسی سریع آرامش ذهنی میاره و جلوی پیچیده شدن مشکل رو می‌گیره.

پاسخ

54 روز پیش
10:58
ترمه فربدترمه فربد 🍀

اين شدت درد كه به پا ميزنه و لكه بيني وسط ماه همراهشه ممكنه از كيسه هاي تخمدان يا مشكلات رحم باشه. بهتره متخصص زنان ببينه برو پیش مائده یوسفی

پاسخ

52 روز پیش
08:48
ranyaranya kordnejad

حتما برو پیش یه متخصص ببین چی میگن یه سری ازمایش ها هم فک کنم باید انجام بدی

پاسخ

40 روز پیش
10:24