Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
آوا رحمتی 🌈
کسی تجربه کم‌ خونی عجیب بچه‌ ها رو داره؟

اظهار نظر

پسرم ۹ سالشه، چند ماهه رنگ و روش پریده، سریع خسته می‌ شه، حتی از پله بالا میره نفس‌ نفس میزنه. دکتر گفت کم‌ خونی شدید داره و باید آزمایش‌ های بیشتر بدیم، یه چیزایی هم گفت که منو ترسونده… یکی گفت بعضی وقتا اینا میتونه نشونه‌ سرطان خون باشه، از استرس نمیدونم چیکار کنم.

ParyaParya Soleimanpour

کاملاً درکت می‌کنم، وقتی پای بچه وسطه آدم هزار فکر می‌کنه. ولی کم‌خونی شدید تو بچه‌ها خیلی وقت‌ها از تغذیه، کمبود آهن، یا مسائل ساده دیگه‌ست. این چیزهایی که گفتن فقط احتمالات نادره و برای همین آزمایش‌های تکمیلی می‌گیرن. بهترین کار اینه که همون روندی که پزشک گفته رو ادامه بدی تا علت دقیق مشخص بشه. نذار استرس اذیتت کنه، خیلی از بچه‌ها همین علائم رو داشتن و مشکلشون ساده بوده

پاسخ

59 روز پیش
09:48
لعیالعیا نصراللهی

کاملاً می‌فهمم چه حسی داری، منم وقتی بچه‌ام رنگ‌پریده و زود خسته می‌شد، همون ترس و نگرانی رو تجربه کردم—هر پله که بالا می‌رفت نفسش تند می‌شد و من نمی‌دونستم چه اتفاقی داره می‌افته. دکتر هم گفت کم‌خونی داره و ممکنه نیاز به آزمایش‌های بیشتری باشه، و واقعاً اون لحظه حس می‌کردم دنیا روی سرم خراب شده. اما وقتی با متخصص خون کودکان صحبت کردیم و فهمیدیم کم‌خونی اغلب ناشی از کمبود آهن یا ویتامینه، یه کم آرامش پیدا کردم و فهمیدم هنوز راه زیادی داریم و لازم نیست فوراً به بدترین حالت فکر کنیم.

پاسخ

54 روز پیش
10:58
سامانسامان مرادیان

منم یه بار همین نگرانی رو برای پسرم داشتم و کاملاً می‌فهمم چی می‌گذره بهت. اون موقع هم رنگش پریده بود و زود خسته می‌شد و من هزار فکر بد کردم. ولی بعد آزمایش‌های کامل‌تر مشخص شد فقط کم‌خونی شدید داشته و با درمان درست بهتر شد. راستش دکترها معمولاً بدترین حالت رو هم می‌گن که چیزی از قلم نیفته، اما تا جواب دقیق نیاد واقعاً نمی‌شه حدس زد. به‌نظرم فعلاً فقط آزمایش‌ها رو کامل کنین و بذار تشخیص رو خود دکتر بده. خیلی وقت‌ها همین کم‌خونی‌ها با دارو و تغذیه درست حل می‌شن.

پاسخ

54 روز پیش
11:42
حدیثحدیث رفیع پور 25

علائم پسرت مثل رنگ‌پریدگی و خستگی نشونه کم‌خونی شدیده، ولی همیشه به معنای سرطان خون نیست. اکثر بچه‌ها با کمبود آهن یا ویتامین هم همین علائم رو دارن. بهترین کار اینه که آرامش داشته باشی و آزمایش‌های دکتر رو انجام بدین

پاسخ

54 روز پیش
12:19
رعنارعنا پارسافر

عزیزدلم سلام امیدوارم کوچولوت سلامت باشه همیشه🤍 نه قربونت هر علائمی کهه سرطان خون نمیشه کلا زیر نظر دکتر نگهش دار همش ببرش چکاپ خودتم حسااابی بهش برس پروتئین و ویتامین بهش بده شاید ارثی باشه ما خودمون از سمت پدری تالاسمی مینور و ماژور داریم دائم باید مراقب باشیم در کل هر کی هر حرف بی اساس و غیرعلمی میزنه جدی نگیر💖

پاسخ

52 روز پیش
23:40
پرنیاپرنیا خالقی

اين مواردي كه ميگي مثل رنگ پريدگي، خستگي و نفس نفس زدن نشونه كم خوني شديده. حتما بايد آزمايش آهن، فريتين و ب12 داده بشه.

پاسخ

52 روز پیش
08:46