Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
الهام مرشدی ♉
شوهرم قراره شیمی‌درمانی بشه، کسی تجربه داره؟

اظهار نظر

دوستان، واقعاً ذهنم درگیره. شوهرم قراره به‌زودی شیمی‌درمانی رو شروع کنه و نمی‌دونم دقیقاً باید منتظر چه حالاتی باشم؛ از ضعف و تهوع گرفته تا روحیه‌اش. کسی هست تجربه شیمی‌درمانی رو داشته باشه بگه روزهای اول چطور می‌گذره؟ تو خونه چی آماده کنم و چطوری بهتر می‌تونم حمایتش کنم که هم خودش و هم من کمتر حال مون بد بشه؟

GG مهدیس

سلام عزیزم من با شما همدردم خواهرم و خالم سرطان سینه داشتن ببین وقتی از شیمی درمانی میاد احتمالا بدن درد زیاد و ضعف و بعضی وقتا استفراغ داره با مشورت دکترش میتونید آمپول بهش بزنید اما خودسر نه ها حتما از پزشکش بپرسید در مورد روحیه دادن هم سعی کن ببریش تو جمعای شاد و خودتم باهاش در مورد مریضی خیلی حرف نزن البته فکر شیمی درمانی بعد از هر سرطانی یه جور باشه این تجربه من بود خدا به خودتون و همسرتون سلامتی بده

پاسخ

61 روز پیش
13:49
Setayesh_1717Setayesh_1717 @

اوایل شیمی‌درمانی معمولا خستگی، تهوع، بی‌حوصلگی و ضعف شایع‌تره. دکتر عزیزی به ما میگفت محیط خونه آروم و بدون استرس باشه - غذاهای ساده و کم‌چرب آماده کنید- مایعات به اندازه کافی بخوره و اجازه بدید هر وقت نیاز داشت استراحت کنه تو روحیه دادن، عجله یا فشار نیارید؛ حضور خود شما خودش مهم‌ترین حمایته

پاسخ

54 روز پیش
11:07