Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
الهام میرزایی
میشه تو دوران بارداری شیمی درمانی کرد؟

اظهار نظر

خواهر من ۴ ماهه بارداره و امروز فهمیدیم که مبتلا به سرطان شده. اگه بخواد شیمی درمانی بشه تو دوران بارداری مشکلی پیش نمیاد؟ بچه آسیبی نمیبینه؟ خواهش میکن اگه اطلاعاتی دارید یا حتی دکتر خوبی میشناسید بهم معرفی کنید توی شرایط خیلی سختی هستیم

مارالمارال تورانی

عزیزم واقعا ناراحت شدم و وظیفه خودم دونستم که اینو بهت بگم من یه دکتر خیلی خوب میشناسم برای درمان سرطان که بسیاااار دلسوز و مهربان هستن و میتونن کمکتون کنن دکتر غلامرضا احتجاب از ته دلم آرزو میکنم هرچه زودتر سلامتیشون رو بدست بیارن

پاسخ

68 روز پیش
12:52
شهرزادشهرزاد سایت

شیمی‌ درمانی تو دوران بارداری مخصوصا سه‌ ماهه اول خطرناکه و می‌تونه به جنین آسیب بزنه بعضی وقتا تو ماه‌های بعدی بارداری ممکنه با نظر دکتر متخصص انجام بشه ولی حتما باید تحت نظر متخصص باشه

پاسخ

61 روز پیش
10:48
ماریاماریا اصلانی

واقعا با پیامت گریه کردم امیدوارم این نی نی با خودش خبرای خوب و اتفاقای خوب بیاره فقط روحیه خیلی میتونه بهش کمک کنه خیلی مراقبش باشید

پاسخ

61 روز پیش
10:54
Setayesh_1717Setayesh_1717 @

دکتر شاپور عزیزی که جراح برست میگفت بعضی نوع‌های شیمی‌درمانی بعد از سه‌ماهه اول بارداری در موارد خاص ممکنه قابل انجام باشه ولی نوع سرطان، شدت بیماری و سن بارداری باید دقیق بررسی بشه اگه شک داری هرچه سریع‌تر برید پیش یک متخصص معتبر هیچ‌کس با حدس و گمان نباید تو این موقعیت تصمیم بگیره.

پاسخ

54 روز پیش
11:10
مژگانمژگان کوشکی

الهی بگردم من براتون😭😭 ایشالا خواهرت هر چه زودتر خوب بشه و کوچولوش به سلامتی به دنیا بیاد از ته قلبم دعا میکنم

پاسخ

52 روز پیش
09:47
سودابهسودابه 👩‍🎓

واقعا خیلی ناراحت شدم ایشالله زودتر خوب شه به نظرم حتما ببرش پیش دکتر متخصص بهتر راهنماییت میکنه

پاسخ

45 روز پیش
09:27