تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
نریسا کامکار
چکاپ سینه کی برم؟

اظهار نظر

سلام دوستان، من ۳۵ سالمه. به نظرتون از الان ماموگرافی لازم هست یا همون سونوگرافی کافی‌ـه؟ می‌خوام چکاپم رو شروع کنم ولی نمی‌دونم از کجا.

ژاکلینژاکلین کاظمی

میگن از 35 سال به بعد باید بری هر سال یکبار برو دکتر ببین چی میگه اصلا

پاسخ

8 روز پیش
12:30
nilanila farhadi

سلام عزیزم 🌸 من خودم همین سن بودم که می‌خواستم چکاپ سینه رو شروع کنم و اولش کمی سردرگم بودم 😟. تجربه‌ام این بود که معمولاً تا قبل از ۴۰ سالگی، سونوگرافی سینه کفایت می‌کنه، مخصوصاً اگر سینه‌ها متراکم باشن. ماموگرافی معمولاً از ۴۰ سالگی به بعد یا اگر سابقه خانوادگی قوی وجود داشته باشه توصیه می‌شه. بهترین کار اینه که با پزشک زنان یا رادیولوژیست مشورت کنی تا با توجه به سن، سابقه خانوادگی و وضعیت خودت بهترین برنامه چکاپ برات مشخص بشه

پاسخ

8 روز پیش
12:31
💫💫 Melika

سلام عزیزم اگه سابقه خانوادگی مشکلات سینه نداری مثل دور از جون سرطان و کیست خوش خیم و بدخیم فکر کنم تا 40 سالگی اینا اوکیه ولی بعدش باید مراقبت کنیم همه ما خانوما چون خیلی زیاد شده خدا دور کنه از همه بازم از دکتری چیزی سوال کن

پاسخ

6 روز پیش
19:25
طنازطناز وفاپیشه

حتما برو پیش متخصص و معاینه بشو بهترین و دلسوز ترین دکتری که می تونم بهت پیشنهاد بدم دکتر عظیمی نژادان هستش

پاسخ

1 روز پیش
09:33
شهرزادشهرزاد سایت

سونوگرافی پستان کافیه برای چکاپ تو این سن ولی اگه سابقه خانوادگی یا ریسک بالایی داری دکتر ممکنه ماموگرافی هم توصیه کنه حالا ی مشاوره با دکتر متخصص داشته باش دکتر خوب اگ بخای برو پیش دکتر مجتبی رجب پور متخصص رادیوانکولوژیه و تخصصش کلا سرطانه

پاسخ

1 روز پیش
10:52
ژیلاژیلا طوسی

ببین دکتر چی میگه برای من گفتش 45 سال به بعد برو ببین زنتیک اینات چجوری هست

پاسخ

1 روز پیش
10:58