Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
بهاررر 3
مادر من سرطان داشت درمان کرد من چجوری باید چک کنم خودمو؟

اظهار نظر

بچه ها من مادرم سرطان داشت . درمان کردن . دکتر میگه سینتو چک کن همواره ولی من استرس دارد. اگه تشخیص ندم چی

گلنازگلناز برومند

کاملاً درکت می‌کنم، وقتی سابقه خانوادگی سرطان وجود داره، طبیعی‌ست که استرس داشته باشی و نگران باشی که خودت هم گرفتار بشی. بهترین کار اینه که برنامه منظم چکاپ و غربالگری رو با پزشک شروع کنی تا هر علامت غیرطبیعی زود تشخیص داده بشه. انجام این چکاپ‌ها، حتی اگر استرس‌آور باشه، در واقع امنیت و آرامش ذهنی بیشتری میاره چون می‌دونی همه چیز زیر نظره و هر مشکلی زود پیگیری می‌شه. نادیده گرفتن یا عقب انداختن چکاپ می‌تونه باعث بشه مشکلات دیرتر تشخیص داده بشن و استرس بلندمدت بیشتری ایجاد کنه.

پاسخ

54 روز پیش
11:12
3333 Atena

آخی عزیزم..☹ ایشالا که مشکلی برای خودت پیش نمیاد..😙

پاسخ

54 روز پیش
12:09
رخسارهرخساره حیدری

ببین اولا که حواست به تغییرات ظاهری سینت باشه...سینت سرخ نشه سوزش نداشته باشه هاله دور سینت پوست پرتقالی نشه ترشح از نوک سینه نداشته باشی و اینا بعد از دوره تخمک گذاریتم تو حمام دستتو ببر بالا بعد سینت رو معاینه کن اگه به چیز قلمبه و سفت خوردی برو سونو یا مامو بده کلا هم چون مادرت سابقه کنسر پستان داشته هر ماه اینا سونو بده خدا سلامتی بده عزیزم بهت

پاسخ

53 روز پیش
23:49
جنانجنان خداداد

بهتره هر ۶ ماه يا سالانه چكاپ منظم داشته باشي، اينجوري هم خيالت راحت ميشه هم اگه چيزي باشه زود پيدا ميشه.

پاسخ

52 روز پیش
09:02
hunterhunter hunter

اگه مادرت سابقه داشته، تو جز گروه پرریسک حساب میشی و باید سالی یک‌بار سونو و معاینه تخصصی داشته باشی. اینکه استرس داری طبیعیه ولی مهم اینه که تحت نظر یه متخصص خوب باشی، مثلا دکتر شاپور عزیزی دقیق برات برنامه چکاپ می‌ذاره که هیچ چیز از قلم نیفته.

پاسخ

45 روز پیش
03:00