جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
من یه مدتیه سمت راست گردنم یه گره ریز حس میکردم. گفتم شاید از سرما خوردگیه، ولی دیدم نمیره… رفتم دکتر، آزمایش خون و سونو داد، گفت ممکنه نیاز بشه نمونه برداری کنم😣 از اون موقع فقط استرس دارم اینکه دکتره گفت نمونه برداری شاید لازم بشه، یعنی خیلی مشکوکه؟ دارو هم نمیتونم هرچی بخورم گفتم بپرسم ببینم شماها چیکار کردین
شمیم کیانیخيلي وقتا اين گره هاي ريز از عفونت ساده يا حساسيت هستن، سونو و آزمايش بهترين راهه که خيالت راحت بشه.
پاسخ
negin goudarziعزیزززمممم نگران نباش شاید غده چربیه تازه دکترتم گفته شاااید نمونه برداری بخواد فکرتو منفی نکن ایشالله که جواب آزمایشت خوبه
پاسخ
Arez ooنگرانیت کاملا طبیعیه، ولی اینکه دکتر گفته شاید نمونه برداری لازم بشه الزما یعنی چیز بدی نیست؛ خیلی وقتا غدد گردن به خاطر عفونت، التهاب دندون/گلو یا حتی حساسیت، طول میکشه بخوابه. فعلاً خودسر دارو نخور، دستکاریش هم نکن، جواب سونو و آزمایش رو ببر همون دکتر تا تصمیم بگیره.
پاسخ
نازلی بهاری 🌷🌷🌷🌷خیلی از گرههای گردن بیخطرن و دکترها برای اطمینان میگن نمونهبرداری، نه اینکه حتما چیز نگرانکننده باشه؛ خیلیها همین مسیر رو رفتن و آخرش فقط التهاب ساده بوده.
پاسخ
نسرین 🌺 دادفروای ایشالا که چیزی نیست و مشکلی نداری 🙁
پاسخ